Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Supărată că a fost înșelată, o româncă a sunat la Poliție și a spus că iubitul ei a violat-o
WhatsApp
O româncă din Italia a sunat la poliție și a anunțat că a fost violată, pentru a încerca astfel să se răzbune pe concubinul său. Oamenii legii au descoperit însă intenția reală a femeii și au denunțat-o.  

O româncă în vârstă de 30 de ani, rezidentă în localitatea italiană Fermo (regiunea Marche), a alertat forțele de ordine în urmă cu câteva zile, după ce a sunat la numărul pentru urgențe și a declarat că a fost violată de concubinul ei. Sosiți la locuința celor doi, agenții au constatat însă că lucrurile nu erau deloc așa cum au fost raportate, iar femeia voia doar să se răzbune pe partenerul ei, pe care-l acuza că a înșelat-o.

Femeia a avut o criză de gelozie

 

Când polițiștii au ajuns la locuința româncei, l-au găsit acolo doar pe concubinul acesteia. Bărbatul le-a oferit însă polițiștilor o versiune complet diferită față de cea spusă de presupusa victimă a violului la telefon.

Potrivit concubinului femeii, în momentul în care s-a întors acasă, a găsit-o pe partenera sa în stare de ebrietate, iar după ce a încercat să o convingă să nu mai bea, românca l-a acuzat că a înșelat-o și a început să-l lovească cu palmele. Femeia a sunat apoi la Poliție și a spus că a fost violată, dar nu a mai așteptat sosirea forțelor de ordine, ci a părăsit locuința pentru a continua să consume alcool într-un bar.

Agenții de poliție au pornit în căutarea pe româncei de 30 de ani și au scotocit toate barurile din zonă pentru a descoperi adevărul cu privire la cele întâmplate.

"După câteva zeci de minute, românca a fost găsit pe terasa unui local din oraș, stând la masă cu un pahar în mână, dar senină și liniștită”, au transmis polițiștii italieni într-un comunicat citat de publicația locală Il Resto del Carlino.  

Întrebată de polițiști despre cele întâmplate, femeia a confirmat cu zâmbetul pe buze cele declarate de concubinul ei și a recunoscut că a sunat la poliție și l-a acuzat de viol doar pentru a se răzbuna pe el. 

Acum femeia va trebui să răspundă în fața legii pentru raportare falsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel