Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Sportiv român, mort la doar 35 de ani. Marius își pierduse sora acum un an jumate
WhatsApp
Marius Daniel G. un tânăr român de 35 de ani și sportiv pasionat, a murit după ce a luptat 3 ani cu o boală grea. El este înmormântat astăzi. Tragedia este cu atât mai grea pentru familia sa, după ce în iunie 2019 a murit și Alexandra, sora sa, răpusă de o altă boală cumplită.

Marius a murit marți, după ce a luptat aproape trei ani cu o boală incurabilă după ce, în 2018 tânărul a fost diagnosticat cu o boală gravă, cauzată de probleme de natură cerebrală. A fost de atunci înconjurat de grija familiei sale și a mamei sale Elisabeta. Marius a luptat mereu până în ultimele zile.

Un mare iubitor de munți, Marius a cucerit cele mai înalte vârfuri  ale Italiei și nu numai și a fost, de asemenea, un purtător de etalon al Infernotto Valley Running, purtând „tricoul diavolilor”. „Boala l-a forțat în imobilitate dar nu s-a oprit din alergare. O îmbrățișare pentru mama ei și Giulia care, cu eroismul de care sunt capabile femeile, îi susțin drumul", notează un articol datat în mai 2020.

Tragedia pentru familia lui Marius este cu atât mai grea cu cât, în iunie 2019,a murit și sora sa Alexandra, o tânără mamă de 29 de ani, răpusă tot de o boală incurabilă, potrivit La guida.

Înmormântarea lui Marius este programată astăzi va avea loc în Biserica Ortodoxă Română, în via San Nicola, în Saluzzo, ora locală 15.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel