Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Șoferul român al unei dube, în drum spre Germania, arestat imediat după ce a trecut vama
WhatsApp
Doi traficanți au fost arestați în zilele de 20 și 21 mai de către Poliția de Stat. Un român de 43 de ani și un moldovean de 22 de ani sunt acuzați de infracțiunea de sprijinire a imigrației ilegale.
Italia. Șoferul român al unei dube, în drum spre Germania, arestat imediat după ce a fost tras pe dreapta

Polițiștii de Frontieră Trieste au oprit, pentru verificări, o dubă, condusă de un șofer român. În mijlocul de transport se aflau zece cetățeni turci, cu vârste cuprinse între 5 și 41 de ani, toți fără documente valabile de intrare și ședere în țările Schengen. 

Mai exact, cetățeanul român a fost arestat în pe data de 20 mai, după ce polițiștii de Frontieră Trieste i-au depistat în dubă pe migranții ilegali. Printre ei se afla și o familie cu doi minori. Șoferul român le-a spus polițiștilor că mergea în Germania.

„Metoda lama“. Doi tineri români din Italia, artizanii unei noi escrocherii: Cum acționau ca să sperie victimele și să le fure banii

Cel de-al doilea traficant de origine moldovenească, a fost arestat p 21 mai, în timpul controalelor efectuate în apropierea gării. Investigațiile ulterioare ale Poliției de Frontieră au dezvăluit că cei patru pasageri ai săi, dintre care unul minor, plătiseră câteva mii de euro unui grup infracțional organizat, care planificase deplasarea din țara lor de origine în Italia, transmite presa din Italia.

La finalul activităților poliției, cei doi indivizi au fost însoțiți la Închisoarea din Trieste și puși la dispoziția Autorității Judiciare. Vehiculele acestora, o dubă cu numere de înmatriculare germane și o mașină cu numere de înmatriculare românești, au fost reținute.

 

Vezi și. Un român din Italia a creat panică printre pasagerii unui autobuz: a obligat șoferul să plece mai devreme

 

Un român, în vârstă de 44 de ani, a creat haos în transportul public din Roma, Italia, după ce ar fi amenințat un șofer de autobuz. Conaționalul a provocat blocarea serviciului de transport în comun timp de peste o oră.

Românul a cerut șoferului autobuzului să anticipeze plecarea cursei și a provocat întreruperea serviciului de transport în comun de peste o oră. Episodul s-a petrecut ieri seara, în incinta stației Anagnina A.

Atacatorul a început să țipe la șoferul de autobuz de pe linia 20 și să-l amenințe, ordonându-i să pornească mai devreme decât era normal. Românul a lovit de mai multe ori cu pumnii în plasticul de protecție care îl despărțea de șofer.

Tragedie pentru o familie de români din Italia. Fiica lor minoră a pierit instantaneu într-un accident teribil, în timp ce fiul lor luptă pentru viață

Călătorii au tras o mare sperietură, însă nimeni nu a fost rănit. Atacul de furie a fost întrerupt de carabinierii unității mobile care s-au deplasat la fața locului după numeroasele sesizări ale călătorilor prezenți în mijlocul de transport în comun. Autoritățile l-au blocat și identificat pe român. El este acum acuzat de întreruperea serviciului public.

Citește mai multe AICI.

___________________________________________________

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel