Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Și-a abuzat soția ani de zile, dar ea l-a iertat: Sentință blândă pentru un român acuzat de hărțuire
WhatsApp
Luni, 22 mai, Tribunalul din Tivoli l-a condamnat pe Sorin T., un bărbat român de 44 de ani acuzat de maltratare a soției sale, la doi ani de închisoare și la plata cheltuielilor de judecată.
 Italia. Și-a abuzat soția ani de zile, dar ea l-a iertat: Sentință blândă pentru un român acuzat de hărțuire (Foto ilustrativ)

Potrivit rechizitoriului, românul își hărțuia soția de ani de zile în fața copiilor lor mici, în special pe fiul lor. Și a continuat așa până la intervenția carabinierilor și îndepărtarea lui din casă.

Din acest motiv, ieri, luni, 22 mai, Tribunalul din Tivoli l-a condamnat pe Sorin T., un bărbat român de 44 de ani acuzat de maltratare a soției sale, la doi ani de închisoare și la plata cheltuielilor de judecată.

 

Român condamnat de hărțuire a familiei



Completul prezidat de Nicola Di Grazia - având ca asociați pe judecătorii Camilla Amedoro și Giovanni Petroni - l-a achitat pe bărbat de infracțiunea de maltratare a fiului său minor, deoarece fapta nu există.

Potrivit reconstituirii Parchetului din Tivoli, faptele ar fi avut loc între 2015 și 29 martie 2022 în Campagnano di Roma, un orășel de 11.000 de locuitori care se află în jurisdicția Tribunalului Tiburtini.

Soția și-a denunțat soțul pentru un istoric de hărțuire și abuzuri fizice și morale.

În mai multe rânduri, Sorin T. și-ar fi agresat soția, strigând fraze precum "te omor" și "dau foc la casă". Iar într-una dintre crizele sale de furie, bărbatul și-ar fi apucat soția de păr și de gât, încercând să o lovească cu o țeavă de fier.

 

Femeia și-a retras plângerea



În plângere, femeia a făcut referire și la toate momentele în care soțul ei l-a apostrofat pe fiul ei cu fraze precum 'Ești un copil prost', însă judecătorii au considerat că elementele acuzației nu sunt întemeiate.

Din acest motiv, în luna martie a anului trecut, Parchetul din Tivoli îi aplicase bărbatului de 44 de ani măsura preventivă a interdicției de apropiere și a brățării electronice, măsură pe care instanța a revocat-o ieri.

Instanța a luat act de atitudinea explicită manifestată de soția sa, aproape de iertare, prin retragerea plângerii și, prin urmare, inculpatul a primit o pedeapsă în limitele edictului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel