Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Sfârșit tragic pentru o tânără româncă. A murit după ce a intrat în comă alcoolică
WhatsApp
O româncă în vârstă de 23 de ani, stabilită în Italia, a murit în spital, după ce a intrat în comă alcoolică. Primele date din ancheta Poliției arată că tânăra a consumat și droguri.

O tânără româncă a avut un sfârșit tragic, după ce s-a lăsat pradă consumului de alcool. Cel mai probabil, tânăra a consumat și droguri, notează Il Giorno.

Femeia a fost găsită de echipajul sanitar la domiciliul unei cunoștințe, în localitatea Cassino Po di Broni, provincia Pavia (Lombardia), în comă alcoolică. După patru zile de agonie, românca a decedat aseară, precizează sursa menționată.

Ambulanța  a fost chemată de prietenul său, după ce a constatat că se simte din ce în ce mai rău. Din păcate, medicii nu au putut face nimic, decât s-o ventileze mecanic.

Consilierii antidrog din Italia trag un semnal de alarmă cu privire la consumul excesiv de alcool. Ei spun că pandemia de Covid a creat grave tulburări emoționale, iar tinerii sunt cei mai afectați. Refugiul lor este, adesea, în alcool sau droguri, iar acest lucru le pune în pericol viața

Italia și Franța au decis să acorde consiliere psihologică gratuită persoanelor care sunt afectate emoțional, deprimate din cauza pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel