Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Se cer ani grei de închisoare pentru tânăra care a șantajat un italian până acesta s-a sinucis: "Nu mă interesează, să-mi aduci banii!"
WhatsApp
Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea pentru Sonia Matei, românca de 44 de ani care a șantajat un italian cu care întreținuse relații sexuale. Sătul de presiunile venite din partea tinerei, italianul a cedat și s-a spânzurat.  

Potrivit publicației ilmattino.it, la termenul de ieri al procesului, procurorii au cerut 10 ani de închisoare, femeia fiind acuzată de tentativă de extorcare și instigare la sinucidere.

Românca era amanta lui Ariano Irpino, care avea o soţie şi copii. La un moment dat, românca i-a spus că este însărcinată, deşi nu era, şi i-a cerut bani ca să nu-i dezvăluie relaţia soţiei italianului.

Bărbatul a încercat să o înduplece pe femeie şi i-a spus că nu are de unde să-i aducă bani. În ultimul mesaj trimis acesteia pe whatsapp, italianul i-a spus că se sinucide din cauza ei.

"Mă sinucid din cauza ta, ție ți-e indiferent, nu-ți face griji, nu fă nimic, ce mi-ai făcut pentru că eu... nu... un simplu lucru. Eu mă sinucid din cauza ta. Totul este înregistrat, nu-ți face griji!", i-a scris bărbatul.

Răspunsul femeii a fost nemilos: "Pe mine mă interesează să-mi aduci banii, înţelegi? Nu mă interesează ce faci tu".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel