Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit
WhatsApp
Anchetatorii lucrează în ritm alert pentru a încerca să contureze misterul asasinării Ancuței Georgeta Pop, românca de 43 de ani ucisă în cabana în care locuia, în zona rurală dintre Belpasso și Paternò.
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit

Femeia, o muncitoare plină de viață, potrivit rapoartelor, a fost găsită moartă într-o baltă de sânge joi după-amiază, împușcată de mai multe ori. Românca trăia în zona rurală din Georgeta, la o fermă, printre plantații de citrice.

Aceasta nu avea probleme cu nimeni și lucra toată ziua, ca îngrijitoare de animale. Venise în Italia împreună cu soțul ei, însă se despărțiseră în urmă cu aproximativ zece ani, fapt care a dus la separarea lor. Între timp bărbatul s-a întors în România și locuiește cu fiica lor.

Femeia de naționalitate română a rămas în Italia pentru a munci la fermă, unde și locuia izolată de orice primejdie, fără nici o teamă. Aceasta nu ieșea din incinta fermei decât pentru a merge la cumpărături.

 

Descoperire macabră a cadavrului unei românce


Colegii săi au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al femeii. Încercaseră să o sune la telefon, fără să primească răspuns. Așa că, cunoscându-i punctualitatea, au devenit îngrijorați. Nu în ultimul rând pentru că - au explicat ei anchetatorilor - ea suna întotdeauna înapoi când nu putea răspunde, sau mai ales când nu putea ajunge la muncă.

În momentul în care au ajuns în apartamentul ei, Georgeta era la pământ, plină de sânge. Sosirea serviciilor de urgență a fost inutilă și nu au putut decât să constate decesul.

Carabinierii de la Compania Paternò investighează cazul complex, fără a exclude nicio ipoteză. Traseul familiei nu pare a fi foarte viabil, întrucât soțul femeii locuiește de ceva vreme în România împreună cu fiica sa. Chiar și ipoteza jafului pare să fie exclusă, deoarece, aparent, nu ar lipsi nimic din casă.

Carabinierii s-au întors ieri la cabană în căutarea mai multor indicii. De asemenea, au căutat persoane care ar putea fi vinovate de moartea româncei și în imaginile de supraveghere video. Însă nu au descoperit nimic, iar totul pare a fi un mister imposibil de deslușit. Au fost audiați prietenii Georgetei, proprietarii de terenuri din zonă și muncitorii, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel