Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă SPULBERATĂ de o mașină în timp ce se afla pe trotuar. Șoferul a fugit de la locul accidentului
WhatsApp
O româncă din Italia a fost victima unui accident rutier grav, petrecut miercuri, 14 aprilie, în Pescara. Șoferul a fugit de la locul accidentului. 

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost accidentată grav în după-amiaza zilei de miercuri, 14 aprilie 2021, în zona Madonina din Pescara (regiunea italiană Abruzzo), de o mașină al cărui șofer a fugit apoi de la fața locului fără a-i acorda primul ajutor. Potrivit publicației Il Pescara, femeia a ajuns la spital cu răni grave, iar medicii au stabilit ca are nevoie de o lună de concediu medical.

Românca se afla pe trotuar în momentul în care a fost lovită de mașină

 

Femeia se afla pe trotuar în zona Madonnina. La un moment dat, un autoturism marca Smart a lovit-o din plin. Șoferul mașinii nu s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor sau a chema o ambulanță, ci a fugit de la locul accidentului.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a transportat victima la cel mai apropiat spital. Medicii de la Urgențe i-au găsit femeii mai multe răni ce vor avea nevoie de 30 de zile de odihnă pentru a se vindeca.

Între timp, polițiștii care au intervenit la fața locului au reușit să-l identifice pe șoferul care a accidentat-o pe românca noastră, acesta abandonând autoturismul marca Smart în apropierea locului unde s-a petrecut totul fiindcă se defectase.

Bărbatul a fost chemat la secția de Poliție, fiind deja acuzat de neacordarea primului ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel