Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, prinsă cu geanta plină de parfumuri într-un magazin. A vrut să plece fără să le plătească
WhatsApp
Două furturi au fost raportate în două supermarketuri din Pisa, pe 27 aprilie. În primul caz este vorba despre o româncă, iar ân cel de-l doilea de un bărbat italian.
Italia. Româncă, prinsă cu geanta plină de parfumuri într-un magazin

Primul episod a avut loc ieri dimineață, 27 aprilie, la Pam din Viale delle Cascine. O femeie a ascuns în geanta mai multe bunuri și a încercat să iasă din magazin fără să le plătească. Agenții de pază au sesizat poliția, care a trimis un echipaj la fața locului.

Femeia, o româncă în vârstă de 42 de ani, rezidentă în Versilia, a fost percheziționată. În geanta ei, polițiștii au găsit mai multe parfumuri, în valoare de 40 de euro. Bunurile furate au fost returnate conducerii magazinului iar femeia, care are antecedente penale, este cercetată tentativă de furt agravat, scrie pisatoday.it.

Câteva ore mai târziu, o intervenție similară a avut loc la Coop din via Valgimigli. Un bărbat italian, în vârstă de 48 de ani, șomer, care plătise 2 euro pentru un produs, însă a fost oprit de agenți de pază. Aceștia au sesizat faptul că bărbatul a reușit să ascundă în rucsac alte bunuri, pe care nu le-a achitat. 

După ce l-au percheziționat, polițiștii au găsit în rucsacul bărbatului 4 fripturi, 1 bucată de parmezan și 1 salam, în valoare totală de 150 de euro. Bărbatul a fost denunțat pentru tentativă de furt agravat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel