Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, plasată în arest la domiciliu, surprinsă la plimbare în altă localitate
WhatsApp
În cadrul unui serviciu de control al teritoriului din zona Rancitelli din Pescara, un echipaj de carabinieri a verificat, în după amiaza zilei de ieri, o tânără, care mergea pe jos pe una dintre străzile cartierului. 
Un român nu a mai rezistat ultimele zile de arest la domiciliu și a plecat. Ulterior a fost transferat la închisoare

Oprită de oamenii legii, tânăr, de origine română, nu a putut prezenta niciun act de identitate. Din cercetările ulterioare și mai aprofundate a carabinierilor a reieșit că tânăra, de 26 de ani, de origine română, a fost plasată, încă din 19 ianuarie, în arest la domiciliul său dintr-o localitate din provincia Chieti.

Între timp, românca nu a respectat măsura asiguratorie a arestului la domiciliu și a ajuns în Pescara, scrie abruzzoweb.it.

Polițiștii au reținut-o pentru infracțiunea de evaziune și au anunțat Autoritatea Judiciară. Ieri fusese programată o audiere a româncei pentru validarea arestării.

Un al român a furat mașina unui prieten, care în găzduise peste noapte.

 

Italia. Un român, găzduit de un prieten peste noapte, i-a furat mașina, drept mulțumire 

 

Prietenul său îl găzduiește, el îi fură mașina. Un român a fost oprit de poliția rutieră la stația de taxare din Valsamoggia. Ofițerii au constatat că bărbatul avea și un permis fals.

Poliția a interceptat mașina furată, iar șoferul a prezentat și un permis de conducere fals. Acest lucru s-a întâmplat duminică seara, când ofițerii de la poliția rutieră din Modena, aflați în misiune de supraveghere a autostrăzii, au semnalat un bărbat de 25 de ani, surprins la bordul unei mașini furate.

Polițiștii au oprit, în apropiere de stația de taxare Valsamoggia de pe autostrada A1, un Alfa Romeo 159 cu două persoane la bord, un bărbat și o femeie. S-a constatat că vehiculul a fost furat pe 2 februarie, potrivit Bolognatday.it. 

Pentru a evita identificarea, șoferul le-a arătat polițiștilor un permis de conducere românesc, care s-a dovedit a fi fals. Autovehiculul a fost declarat furat sub numele corect.

După ce l-au contactat pe proprietarul, care locuiește în Modena, poliția a aflat că acesta îi găzduise, luna trecută, pe cei doi tineri, care, odată plecați din casă, au furat mașina. Permisul de conducere a fost confiscat, iar mașina a fost returnată proprietarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel