Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă opărită de propriul soț cu lapte și forțată să întrețină relații sexuale cu amicul lui, în fața sa
WhatsApp
O româncă de 37 de ani din Catania, Italia, a  trecut prin numeroase clipe de coșmar alături de propriul soț, care o maltrata și o umilea, punând-o să întrețină relații sexuale cu amicul lui, un vecin de-al lor, tot român, în timp ce el privea la ei.

Pentru aproximativ un an, o româncă vârstă de 37 de ani a fost forțată să sufere opresiunea fostului ei soț și al unui prieten de-al său, de asemenea conaționali.

Fostul soț i-ar fi cerut femeii să întrețină relații sexuale în fața lui cu prietenul său de 41 de ani. Mai mult, bărbatul îi cere mereu bani și chiar ar fi amenințat-o cu moartea, ar fi lovit-o cu o mătură și ar fi insultat-o. Astea se petreceau în timp ce un trecător care era în zonă a auzit-o pe femeie țipând și a sunat la 112.

A turnat lapte fierbinte pe ea și a amenințat-o cu moartea

 

Cei doi bărbați - fostul soț al femeii și amicul lui - au fost arestați de carabinieri și duși la închisoarea din Messina.

Românca le- mărturisit carabinierilor că a suferit în repetate rânduri violența sexuală și a fost bătută și forțată să dea toți banii pe care îi avea. Cei doi infractori - chiar înainte de intervenția carabinierilor - ar fi turnat lapte fierbinte asupra ei, amenințând-o cu represalii dacă ar fi îndrăznit să cheme poliția.

Cei doi bărbați români au fost acuzați de acte de persecuție, tentativă de violență sexuală, tentativă de extorcare și rezistență față de un oficial public, informează qds.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel