Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, maltratată de concubin. Bărbatul a fost arestat la domiciliu
WhatsApp
Un bărbat a fost arestat după ce și-a agresat partenera româncă de mai multe ori. Poliția de Stat îi îndeamnă încă o dată pe cei care sunt victime ale abuzurilor să le raporteze,
Italia. Româncă, maltratată de concubin. Bărbatul a fost arestat la domiciliu

Poliția statală a plasat un bărbat în arest la domiciliu, fiind suspectat că și-a abuzat și bătut în mod repetat partenera de naționalitate română. Acesta este punctul culminant al unor investigații complexe care au pornit de la tăria de care a dat dovadă victima în raportarea agresiunilor la poliția de stat, ceea ce a dus de multe ori și la internarea acesteia la urgențe pentru a-și vindeca măcar rănile fizice.

Vezi și: "Nu te atingi de mama!" Crimă în Italia, într-o familie de români. Fiul și-a ucis tatăl vitreg, care-i agresa mama

 

Româncă abuzată de partener

 

În mai multe ocazii documentate, suspectul a lovit-o pe femeie cu pumni, lovituri cu piciorul și palme, mergând chiar până la a-i provoca o rană gravă la cap cu ajutorul unei ustensile de bucătărie.

Investigația a pornit de la o solicitare de ajutor făcută la numărul de urgență, iar polițiștii au procedat mai întâi la cercetarea elementelor împotriva bărbatului.

Vezi și: Românul dispărut în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul, găsit fără viață, în Peninsulă

 

Femeia și-a făcut curaj să îl denunțe deși se temea pentru viața ei

 

Apoi au invitat victima, sătulă de abuzurile fizice și psihologice suferite, să îl denunțe. În ciuda amenințărilor, femeia a mărturisit toate abuzurile pe care le-a suferit. Mai mult aceasta a adăugat că se teme pentru viața ei, dacă bărbatul rămâne în libertate și află ce a făcut. Polițiștii au ascultat, de asemenea, mai mulți martori.

Poliția de stat îndeamnă victimele să se revolte împotriva comportamentelor violente și a abuzurilor domestice, pentru că numai prin ruperea zidului tăcerii și informarea instituțiilor se poate interveni la timp, înainte ca dragostea bolnavă să degenereze în feminicid.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel