Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Româncă la un pas să fie violată de propriul fiu, după ce a bătut-o
WhatsApp
O româncă de 48 de ani, rezidentă în Nola, Italia, a ajuns la spital după ce fiul ei de 29 de ani a ajuns beat acasă, a bătut-o și a încercat să o violeze.
Sursa foto: captură informatorevigevanese.it

Tânărul român, în vârstă de 29 de ani, a venit acasă beat și a încercat să-și violeze mama. El a fost arestat aseară de carabinieri pentru tentativă de violență sexuală, abuz în familie și vătămare.

Femeia a fost salvată de carabinieri: băiatul ei s-a întors complet beat și a început să o jignească și să o hărțuiască pe mama lui, o  româncă vârstă de 48 de ani. Discuțiile au escaladat chiar, băiatul ajungând să își bată mama și chiar a încercat să abuzeze sexual de ea, potrivit ottopagine.it.

 Din fericire, femeia a reușit să cheme carabinierii care au ajuns la fața locului la timp pentru a-l opri pe tânăr. Audiată de polițiști,  femeia a spus că nu este prima dată când fiul ei s-a comportat în acest fel, și c au mai fost ocazii când a lovit-o și a jignit-o, dar,  în ciuda acestui fapt,  nu a depus niciodată plângere. 

Tânărul de 29 de ani a fost arestată și dus la închisoare, în timp ce femeia a fost însoțită la spitalul din Nola, unde a fost tratată, fiindu-i necesare cincisprezece zile pentru a se recupera.       

[citeste si]   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel