Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă forțată să avorteze de soțul german. A acuzat-o că nu este copilul lui și a vrut să o sufoce
WhatsApp
O româncă a fost maltratată, bătută și forțată să avorteze de către partenerul ei, un om de afaceri de naționalitate germană. Procurorul cere pentru agresor 7 ani de închisoare, după mărturia victimei. 

Om de afaceri violent: Se cer șapte ani de închisoare. Așa sună acuzația împotriva germanului de 50 de ani - rezident în Padenghe care, în a doua jumătate a anului 2020, și-ar fi maltratat, bătut și forțat să avorteze partenera, o româncă cu aproximativ zece ani mai tânără.

Potrivit celor reconstituite de procuratură, pe baza mărturiei tinerei, bărbatul de 50 de ani ar fi încercat chiar să o sufoce cu telecomanda televizorului. 

 

Bărbatul a încercat să își sufoce partenera cu o telecomandă


Faptele ar fi continuat luni de zile, potrivit femeii. Românca ar fi raportat totul carabinierilor din Manerba, care după câteva investigații rapide,  l-au arestat pe bărbatul de 50 de ani. Acesta a fost acuzat de rele tratamente, agresiune sexuală, leziuni agravate și înregistrări video abuzive. Cauza ar fi fost o gelozie morbidă care ar fi dezlănțuit furia bărbatului, care a instalat și două camere ascunse (în bucătărie) pentru a monitoriza fiecare mișcare a partenerei sale în casă.

Femeia, deja mamă a unui alt copil pe care îl avea dintr-o relație anterioară, ar fi rămas iar însărcinată. Însă, bărbatul de 50 de ani, convins că acel copil nu era al lui, a maltratat-o pe româncă săptămâni întregi, obligând-o să întrerupă sarcina la spital. Apoi, poate cel mai grav episod relatat, bărbatul i-ar fi băgat telecomanda în gât, încercând să o sufoce.

 

Răspunsul inculpatului: "Apărare legitimă"

 

Acuzațiile au fost negate de inculpat. Prin intermediul avocaților săi, bărbatul de 50 de ani susține că fosta iubită ar fi inventat totul, sau aproape totul: pentru a depune mărturie ar fi vorba de unele mesaje și discuții care nu au existat în realitate.

În mărturiile sale sunt apoi semnalate unele neconcordanțe. Mai mult, bărbatul susține că în unele cazuri, reacția violentă a sa ar fi fost doar în legitimă apărare. Sentința va fi stabilită luni, 10 mai. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel