Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă de 34 de ani, acuzată de crimă. Victima a murit la 17 zile de la atac
WhatsApp
O femeie de origine română în vârstă de 34 de ani este acuzată de crimă, după ce a agresat un bătrân. Victima a murit la 17 zile de la atacul româncei. 
Italia. Româncă de 34 de ani, acuzată de crimă. Vcitima a murit la 17 zile de la atac

Alberto Barsanti, în vârstă de 79 de ani, a murit după 17 zile de spitalizare din cauza rănilor grave suferite în timpul agresiunii. Motivul atacului este încă neclar. Femeia, o tânără de 34 de ani de origine română este acuzată de omor prin imprudență. Tânăra este arestată preventiv, preventiv, iar cazul este urmărit de procurorul Aldo Mantovani.

În dimineața zilei de 17 octombrie 2021, pensionarul se întorcea acasă, în Ghezzano, Italia după ce cumpărase ziarul de la un chioșc din Don Bosco. În fața patiseriei Jolly, bărbatul a fost abordat de o femeie, care probabil credea că tocmai retrăsese bani de la banca de vizavi.

"A vrut să mă jefuiască", i-a spus pensionarul soției sale, după incident. Apoi a urmat o confruntare fizică. "Era pe bicicletă, m-a smucit, apoi a plecat".

 

Tânăra a fugit de la fața locului când a văzut că bătrânul s-a lovit grav la cap

 

O palmă și un pumn, atât a fost nevoie pentru a-i pune capăt zilelor bătrânului. Sub impactul loviturilor, bărbatul s-a dezechilibrat și s-a lovit întâi de un stâlp, iar apoi a căzut cu capul de trotuar. Văzând că începe să piardă mult sânge, românca a fugit, fiind observată de mai mulți trecători. 

Atacul a avut loc în jurul orei 9 dimineața. La scurt timp, cineva care se îndrepta spre patiseria în fața căreia bătrânul căzuse pe jos, l-a sesizat și a chemat salvarea, pentru a-i fi acordat primul ajutor. Pensionarul este salvat și dus la Dea, secția de urgență și internare cu răni grave și numeroase fracturi.

 

Femeia va primi o pedeapsă după ce se va constata dacă are sau nu probleme mintale

 

La fața locului au sosit și polițiștii: mai întâi echipajul volant, apoi Departamentul de Criminalistică pentru investigații și echipajul mobil. Ancheta începe de la locul faptei, o baltă de sânge. Zona este izolată. Apoi, sunt audiate persoanele prezente în momentul în care s-a petrecut episodul. Vestea circulă pe rețelele de socializare și se caută martori. La spital medicii au încercat să îl salveze, dar bărbatul, după două săptămâni de spitalizare, nu reușește să supraviețuiască.

La distanță de aproape jumătate de an a femeia de 34 de ani a fost depistată și arestată. Ea este apărată de avocatul Massimo Parenti. În prezent, s-a dispus efectuarea unei expertize pentru a se stabili dacă poate fi judecată, dar și dacă era sănătoasă la cap în momentul comiterii infracțiunii și pentru a se evalua dacă este periculoasă pentru societate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel