Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută până la sânge și sugrumată cu furtunul de duș
WhatsApp
Un episod violent a avut loc la Lecce, unde agenții Flying Squad au arestat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, rezident în San Donaci (Brindisi), acuzat de violență. Bărbatul ar fi lovit-o și pe o femeie româncă, pe care a încercat să o sugrume cu  furtunul de duș.
Tânărul informatician Giacomo Sartori s-a spânzurat

O româncă de 46 de ani a fost bătută de un bărbat de 56 de ani, care locuia în San Donaci, în provincia Brindisi. Conform polițiștilor, episodul de violență a avut loc în noaptea dintre 21 și 22 septembrie. Victima ar fi fost lovită în casa atacatorului, care, ulterior, a condus-o, la domiciliul ei de la Lecce. Odată ajunsă acasă, românca rănită a mers la secția de urgență a spitalului Copertino.

Femeia le-a spus medicilor că a fost bătută de un cunoscut. Femeia le-a povestit agenților de poliție că a fost bătută cu pumnii și picioarele, apoi lovită cu o vază. Apoi, bărbatul a încercat să o sugrume cu furtunul de duș. Româncă le-a mai spus agenților de poliție că între ea și bărbat era o relație profesională, deoarece mergea în casa acestuia și făcea curățenie.  Agenții Poliției de Stat din Lecce au pornit imediat pe urmele atacatorului, care a fost arestat după câțeva ore.  Motivul scandalului rămâne necunoscut pentru moment. În ceea ce privește relațiile dintre cei doi, anchetatorii spun că atacul ar fi fost apogeul unei dispute violente apărute din pasiune, scrie news.fidelityhouse.eu 

Atacatorul a fost plasat, deocamdată, în arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de crimă. În interiorul locuinței bărbatului, agenții de la sediul poliției din Lecce au găsit semnele evidente ale violenței care a avut loc. Unele dintre hainele bărbatului erau încă îmbibate în sânge.  Toate probele au fost confiscate și puse la dispoziția autorității judiciare.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel