Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută, fără milă, de partenerul său, de față cu fiica minoră. Agresorul a ajuns după gratii
WhatsApp
Un român, de treizeci și patru de ani, a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, pentru violență domestică. 
Dreptate pentru o româncă din Italia: bărbatul care i-a rupt maxilarul ar putea sta 11 ani după gratii / Sursa - pixabay.com

Românul a fost arestat și dus la închisoare, unde își va executa o pedeaspă de doi ani și șase luni de închisoare, find acuzat de violență domestică și maltratări.

Faptele datează din iulie 2020, când la Centrul de operațiuni al carabinierilor din Terni a fost raportată o ceartă violentă în familie. Un bărbat își bătuse soția, în prezența fiicei sale minore, născută dintr-o căsătorie anterioară a femeii.

Tânărul, de 34 de ani, se afla într-o stare evidentă de ebrietate, constatată și prin testul etilotest. Femeia, de naționalitate română, a denunțat atunci situația, povestind despre episoadele de violență ale soțului, pe fondul consumului de alcool. În plus, românul violent o amenința și cu moartea, scrie lanazione.it.

Victima, împreună cu fiica sa, au fost duse la Centrul de Protecție a Victimelor Violenței Domestice din Terni. Între timp, acțiunea penală și-a continuat cursul, ajungând la sentința executivă de condamnare: românul trebuie, așadar, să execute doi ani și jumătate de închisoare. Acesta a fost dus la penitenciarul Terni.

 

Italia. Poliția, în alertă, după ce trei prostituate au fost ucise în Roma. Se caută un criminal în serie

 

Poliţia caută un posibil criminal în serie după ce cadavrele a trei femei au fost găsite în două apartamente, situate în cartierul de lux Prati din Roma.

Două dintre victime, de naţionalitate chineză, cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, au fost găsite înjunghiate într-un apartament de pe Via Augusto Riboty. Cadavrele victimelor au fost găsite de portarul blocului, joi dimineaţă. Una dintre femei zăcea moartă în pragul apartamentului, iar cea de-a doua - în interiorul casei.

O altă femeie, de origine columbiană, Marta Castano Torres, şi ea o lucrătoare sexuală, a fost găsită de sora ei într-un apartament de la subsol, pe o stradă din apropiere, scrie The Guardian. Cele două femei de origine chineză, care nu fost încă identificate, au fost înjunghiate în gât, piept şi spate. 

Anchetatorii iau în calcul teoria conform căreia femeile au fost ucise de aceeaşi persoană. Torres, în vârstă de 65 de ani, despre care presa italiană a spus că era lucrătoare sexuală pentru a-şi întreţine fiica, se crede că a fost ucisă înaintea celorlalte două victime, potrivit unei surse din poliţia de la Roma.

Crimele au avut loc la câteva sute de metri de Curtea Supremă a Italiei, într-un cartier de lux, în care a înregistrat o creştere a reţelelor infracţionale, care desfăşoară afaceri legate de de prostituţie în apartamente. Prostituţia este o profesie reglementată în Italia pentru a proteja lucrătorii sexuali. Italia permite prostituţia stradală, dar prostituţia organizată şi bordelurile sunt ilegale.

„Aceste crime sunt îngrozitoare”, a spus Ermina Gbido de la Comitetul pentru Drepturile Civile ale Prostituatelor, o organizaţie non-profit fondată de lucrătorii sexuali în 1982 pentru a lupta împotriva traficului sexual şi pentru a-i sprijini pe cei care practică această meserie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel