Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută cu sălbăticie și obligată să cerșească de soțul violent. Românul a încercat să o agreseze chiar în fața polițiștilor
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 60 de ani, de origine română, a fost arestat în Mesagne - Italia, după ce a fost reclamat de parteneră pentru rele tratamente și bătăi. În plus, acesta ar fi obligat-o pe femeie să cerșească și a încercat să o agreseze în fața carabinierilor.  

Un bărbat de 60 de ani, de origine română, nu a avut nicio reținere să își lovească partenera, chiar în fața carabinierilor la care femeia depusese o plângere. Aceștia l-au arestat pentru rele tratamente în familie și violență față de un funcționar public, după o scurtă încăierare cu carabinierii care încercau să îl oprească.

Povestea tristă se derula încă din iulie anul trecut. Femeia, de asemenea româncă și concubină, venise în Mesagne atrasă de posibilitatea oferită de conaționalul ei de a găsi un loc de muncă ca îngrijitoare.

În scurt timp, bărbatul a început să o amenințe și să o bată, obligând-o să cerșească în fața cimitirului Mesagne și în fața unui supermarket, dar cu obligația de a strânge cel puțin 25 de euro pe zi.

 

Românca se afla într-o stare precară

 

De asemenea, el a bătut-o pentru că era convins că există o relație între ea și vecinul ei italian. Epuizată și în stare precară, femeia a mers ieri la secția de poliție și a depus plângere pentru rele tratamente și bătăi. Ulterior, carabinierii au dus-o acasă pentru a își lua bagajele și a o transfera într-o unitate protejată.

Ajunși la locuință, bărbatul de 60 de ani a început imediat să se enerveze și a încercat să o lovească pe femeie. Carabinierii, după o scurtă încăierare, l-au blocat și l-au dus la închisoarea din Lecce pentru a fi pus sub acuzare.

Femeia, care prezenta diverse traumatisme pe corp, a primit îngrijiri la camera de urgență din Mesagne și a fost apoi transferată, scrie corrieredelmezzogiorno.

 

Român, înjunghiat mortal sub ochii soției. Criminalul a fost dus din nou la închisoare după ce fusese inițial eliberat

 

Un caz la fel de tragic a avut loc tot în Italia, unde un român acuzat că și-a ucis prietenul de pahar chiar sub ochii soției, a fost băgat din nou la închisoare, după ce anchetatorii au găsit noi dovezi în acest caz. Un român în vârstă de 44 de ani, principalul suspect în cazul uciderii unui alt român de 46 de ani a fost dus la închisoare, după ce anchetatorii au descoperit noi dovezi în acest caz. Incidentul s-a petrecut într-o fermă de la marginea cartierului Carbonara din Bari, pe 12 mai.

Carabinierii l-au arestat pe român aseară, la Toritto, în zona Bari, în baza unui ordin de arestare emis de judecătorul de instrucţie al Tribunalului Bari.

Un bărbat a fost înjunghiat la sfârşitul unei seri de petrecere la care au participat două cupluri: victima, presupusul criminal și soțiile acestora. Bărbatul de 44 de ani a fost reținut la câteva ore după crimă, în timp ce încerca să fugă la bordul unui tren. Soția victimei a fost cea care a depus mărturia în baza căreia a fost arestat românul. Ulterior însă, femeia și-a retractat declarația, astfel că acesta a fost eliberat din închisoare.

Cercetările în această anchetă au continuat și, datorită analizei ştiinţifice a dovezilor ridicate de la locul faptei, în special, a hainelor şi încălţămintei purtate de bărbat, vechi in timpul cinei, pe care s-au găsit urme de sânge al victimei.

Suspectul a fost găsit într-o fermă din zona rurală din Toritto și dus la închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel