Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă din Italia, mutilată: Arsă, după ce a fost stropită cu acid pe față, în centrul Romei
WhatsApp
O româncă a fost atacată pe stradă și stropită cu acid, la Roma. În urma incidentului, femeia nu își mai amintește decât că a fost lovită și a simțit cum substanța îi arde pielea.   

După atac, românca a fost transportată și, ulterior, internată la spitalul Umberto Primo, în stare critică. 

Incidentul s-a petrecut pe o stradă de la periferia Romei Est. Românca își amintește că a fost lovită și a căzut la pământ. Doar intervenția lucrătorilor de la 118 a salvat-o.

Aceasta a fost transportată în cod roșu la spital, fiind în pericol de moarte. Din fericire, românca este acum în afara oricărui pericol, chiar dacă starea sa de sănătate rămâne critică.

Agresorul nu a fost încă găsit, iar femeia nu își poate aduce aminte ce s-a întâmplat înainte de a fi lovită și de a cădea la pământ. Un „atac” planificat, cum l-au interpretat anchetatorii.

 

Agresorul, liber pe străzile Romei

 

Poliția îl caută acum pe cel care a atacat-o și stropit-o cu acid pe româncă. Din primele cercetări, poliția crede că este vorba despre un bărbat. În acest caz, procurorul a deschis un dosar pentru vătămări foarte grave și se ia în calcul varianta ca infracțiunea să fie încadrată, în final, ca tentativă de omor, având în vedere gravitatea faptei.

Sarcina polițiștilor nu este una ușoară, căci atacul a avut loc dis-de-dimineață și pe străzile învecinate nu sunt camere de supraveghere care să fi filmat scena. De cealaltă parte, se pare că nu ar exista nici martori, căci nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat în acel moment.

Cu toate acestea, poliția încearcă să audieze cât mai multe persoane. Pentru început, au fost vizați apropiații româncei, pentru că polițiștii cred că este posibil să fie vorba despre o persoană pe care aceasta o cunoaște, scrie La Repubblica.

 

Româncă găsită moartă într-o casă din Cagliari. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori

 

O altă tragedie a avut loc în urmă cu câteva zile în Cagliari, Italia. O româncă ce nu răspundea la telefon a fost găsită moartă. 

O româncă a fost găsită moartă în casă în orașul metropolitan Cagliari din Italia, scrie lanuovasardegna.it. Carabinierii au intervenit imediat la fața locului unde au început investigațiile. 

Din primele date se pare că este vorba de o româncă în vârstă de 50 de ani care a fost ucisă în dormitor prin înjunghiere. 

Cadavrul a fost descoperit astăzi în jurul orei 13. Sora victimei nu a reușit să ia legătura cu ea de trei zile și a sunat la carabinieri. La fața locului au intervenit și pompierii care au deschis ușa locuinței. 

Ancheta continuă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel