Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, transportat în stare gravă la spital după ce a fost împușcat de vecinul italian
WhatsApp
Momente de panică, în această seară, în localitatea italiană Limbadi. Un bărbat de 43 de ani, de origine română, a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Vibo Valentia, după ce a fost împușcat.  
Italia. Un român, dus în Cod ROȘU la spital, după ce a fost împușcat de vecinul său

Din primele informații, se pare că românul ar fi fost atacat de un vecin. Disputa celor doi bărbați din Limbadi a culminat cu focuri de armă. Unul dintre bărbați a scos o armă și l-a rănit pe vecinul său, un român, de 43 de ani. Victima a fost transportată în Cod roșu la Urgența din Vibo Valentia, scrie catanzaro.gazzettadelsud.it.

Încă nu este clar ce s-a întâmplat între cei doi, însă carabinierii l-ar fi identificat și oprit deja pe atacator. Ar fi vorba despre un bărbat de 67 de ani din Limbadi. La fața locului a intervenit și poliția, care a demarat o anchetă, pentru a stabili de la ce a pornit conflictul dintre cei doi vecini. 

Doi români din Italia sunt, pe hârtie, proprietarii a peste 50 de mașini second-hand, dar în realitate erau doar paravan pentru mașinile folosite pentru a comite infracțiuni.

Italia. Un cuplu de români, acuzat de înmatricularea fictivă a vehiculelor. Cei doi aveau în acte 50 de mașini

 

Acest lucru a fost descoperit de carabinierii din Pianoro, din zona Bologna, care au denunțat un cuplu de români: el de 34, iar ea de 28 de ani. Ambii au la activ mai multe antecedente penale.

Acum cei doi români sunt acuzați de fals ideologic și înmatriculare fictivă a vehiculelor, scrie ANSA. Cercetările au început după numeroase sesizări privind furturi și alte infracțiuni contra proprietății, săvârșite în diverse zone ale Italiei. Infractorii foloseau mașini care, potrivit cercetărilor, erau înmatriculate pe numele unuia sau altuia dintre cei doi soți, care de fiecare dată nu aveau nicio legătură cu jafurile.

Ancheta a stabilit că cei doi români erau folosiți ca paravane. Niciunul dintre vehiculele înmatriculate pe numele lor nu a fost disponibile pentru ei. Potrivit celor reieșite, cuplul locuiește de câțiva ani cu copiii lor minori într-o cazare ocupată ilegal din orașul Bolognese.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel