Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, traficant de droguri, își servea clienții chiar în fața casei sale
WhatsApp
În timpul unui serviciu de control din San Cristoforo, c arabinierii echipei „Lupi” din Catania au arestat un tânăr, de 27 de ani, de naționalitate română, acuzat de posesie și trafic de droguri.
Italia. Român, traficant de droguri, își servea clienții chiar în fața casei sale

Carabinierii au aflat că bărbatul, originar din România, perfect integrat în lumea criminală, se numea „Lorenzo” și că se ocupă de trafic de droguri prin via Testulla. Soldații l-au urmărit pe tânărul român, care obișnuia să aștepte clienții în fața ușii casei sale. Lua banii, apoi intra în casă și preda drogurile.

Forțele de ordine au reușit să-l blocheze pe bărbatul care, în încercarea de a scăpa de percheziția casei, le-a spus că locuiește la o altă adresă. După ce un carabinier a găsit cheile casei, în buzunarele tânărului, acesta le-a spus unde locuiește, relatează cataniatoday.it.

La perchezițiile domiciliului românului, carabinierii au găsit 10 doze de cocaină crack, câteva doze de marijuana, materialul de ambalare pentru dozele individuale și suma de 30 de euro. Toate erau ascunse într-o cutie din dormitor. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu în așteptarea deciziilor autorității judiciare.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel