Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, prins la furat din supermarket. Bărbatul și-a umplut sacoșa cu zeci de produse
WhatsApp
Poliția de Stat a arestat un român, în vârstă de 35 de ani, pentru furtul unei cantități mari de marfă dintr-un supermarket din Genova.

Vineri, după amiază, personalul de pază al supermarketului San Concordio din Genova l-a observat pe bărbat care ascundea mai multe produse într-o pungă. Prin urmare, au solicitat intervenția polițiștilor.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un cetățean român, fără adăpost, care furase bunuri, în valoare de circa 250 de euro. Hoțul plătise doar o sticlă de vin.

Bărbatul avea asupra sa și cheia de la mașină, așa că agenții au găsit mașina, parcata nu departe de magazin. În automobil, au fost găsite mai multe genți cu marca aceluiași supermarket și bonuri de la supermarketurile din Pistoia, Prato și Florența, care nu corespundeau cu cantitatea de marfă din mașina românului. Având în vedere valoarea enormă a furtului, bărbatul a fost arestat. 

 

Italia. Un minor român, prins de poliție după ce a abandonat scuterul furat

 

 

Un băiat de naționalitate română, care se afla în posesia unui scuter furat, a fost prins de poliție după ce și-a pierdut telefonul, în timp ce încerca să fugă de poliție. Protagonistul este un minor care a fugit imediat ce a văzut mașina agenților, alături de încă un băiat.

Tânărul care a fost deferit Parchetului pentru minori din Genova a fost identificat de personalul Poliției din Sarzana, după ce a încercat să scape de poliție, abandonându-și scuterul furat pe care îl conducea. Incidentul a avut loc în seara zilei de 4 iulie, când agenții, în timpul unui serviciu de control pe teritoriul din afara centrului istoric, observaseră afară un scuter suspect.

Italia. 15 români s-au îmbogățit cu 300.000 euro: Escrocheria care le-a umplut buzunarele

 

La vederea mașinii de poliție, șoferul a fugit de oamenii legii.  După o scurtă urmărire, șoferul a abandonat autovehiculul și a dispărut după ce a luat-o la pas, lăsând pasagerul în urmă. Acesta a fost abordat de poliție și interogat, dar a declarat că nu cunoaște identitatea șoferului.

Potrivit pasagerului, minorul îi ceruse o plimbare celuilalt băiat pentru a merge acasă, adăugând că este încă în măsură să îl recunoască, conform presei locale italiene.

Pentru a depista identitatea fugarului, însă, a fost fundamental smartphone-ul care a căzut la pământ atunci când românul s-a grăbit să fugă. Astfel, prin intermediul telefonului agenții, coordonați de subcomisarul Ciccariello, au reușit cu ușurință să ajungă la numărul de telefon activat de un cetățean român rezident în Val di Magra.

Italia. Doi români, morți după ce 90 de tone de oțel topit au căzut peste ei. Opt manageri din diferite firme, judecați

 

Chemată la birourile din Piazza Vittorio Veneto, femeia a explicat că numărul său a fost folosit de nepotul său, un minor, care a fost recunoscut imediat de pasagerul transportat pe scuter, imediat ce i-au fost arătate câteva fotografii. Pentru băiat, au fost apoi declanșate sesizarea și procesul-verbal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel