Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, prins la furat de băutură în supermarket. Surpriză de proporții pentru carabinieri când i-au controlat mașina
WhatsApp
Un român din Italia riscă să ajungă la închisoare, după ce a fost prins de carabinieri în timp ce fura băuturi alcoolice într-un supermarket din Ancona.  

Un român în vârstă de 43 de ani a fost surprins de angajaţii supermarketului în timp ce tăia elementele de siguranţă ale sticlelor de băuturi alcoolice şi îndesa sticlele în haină, în niște buzunare special tăiate în acest sens.  

Ajuns la casa de marcat, românul a plătit doar o pâine, o sticlă cu băutură şi o cutie cu detergent. La ieşirea din magazin, bărbatul a avut parte de o surpriză: era aşteptat chiar de un echipaj al carabinierilor, oamenii legii fiind alertaţi de angajaţii supermarketului.

Agenții l-au percheziţionat pe român şi au descoperit ascunse în haina acestuia şase sticle de băutură, ustensilele utilizate pentru îndepărtarea elementelor de siguranţă, dar şi suma de 1.350 de euro.

Românul nu are un domiciliu stabil și este recidivist

 

Potrivit publicației Corriere Adriatico, bărbatul nu are un domiciliu stabil și este recidivist.

Carabinierii au avut parte de surpriză de proporţii când au percheziţionat maşina acestuia: au descoperit alte sticle cu băuturi alcoolice, baxuri de bere, ustensile utilizate pentru comiterea de furturi, dar şi 21 de lanţuri de argint.

În plus, oamenii legii au bănuiala că maşina, înregistrată pe numele unui italian de 64 de ani din Macerata, ar fi furată.

Toate bunurile, banii şi maşina au fost confiscate, iar românul poate ajunge acum la închisoare, fiind pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

roman arestat italia furt bauturi alcoolice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel