Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, mort înecat în lac în urma unui pariu stupid cu alți conaționali
WhatsApp
Un român de 49 de ani s-a înecat în lacul Castel Gandolfo după un pariu pus cu alți conaționali: "Să vedem cine ajunge primul pe partea cealaltă a lacului".
Dispariție în lacul Temo, Italia: O după-amiază de pescuit se transformă în sfârșitul tragic al unui român

Ies la iveală detalii despre tragedia de ieri de la lacul Castel Gandolfo. A fost un pariu, făcut după ce au băut, iar facultățile intelectuale nu erau cu siguranță la maxim. Acesta este motivul care a dus la moartea unui om al străzii de 49 de ani, de origine română, găsit mort în dimineața târzie a zilei de 12 august, în lacul din Castel Gandolfo, în apropiere de Via Spiaggia del Lago.

Corpul bărbatului a fost văzut plutind pe apă de doi canoiști, care au dat imediat alarma. Pompierii cu echipa lor de scafandri au ajuns la fața locului, au recuperat cadavrul și l-au adus la mal. Acolo, carabinierii l-au identificat. Potrivit unei prime reconstituiri a poliției, bărbatul și câțiva conaționali de-ai săi au mers aseară la lac.

Acolo au consumat alcool, s-au îmbătat și, în ciuda faptului că erau amețiți, au pariat că pot traversa lacul. Doi dintre ei au plonjat în apă, numai că unul dintre ei s-a întors imediat, în timp ce celălalt a continuat o vreme, fără să se mai întoarcă. Cu toate acestea, prietenii nu și-au dat seama că bărbatul de 49 de ani nu se mai întorsese.

Abia ieri dimineață, oamenii străzii s-au trezit și și-au dat seama că lipsește și au chemat imediat ajutoare. În această dimineață, carabinierii i-au ascultat pe toți prietenii bărbatului și au reconstituit povestea, descoperind detaliile pariului care l-a costat viața.

Echipa 15A a detașamentului din Marino împreună cu Unitatea de scufundări a Pompierilor, a intervenit pentru căutarea unei persoane pe lacul din Castel Gandolfo -Via Spiaggia del Lago, nr. 17- după aproximativ 2 ore de scufundări au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 49 de ani de naționalitate română, potrivit Il Corriere de la Citta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel