Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Frizer român, mort după ce s-a infectat cu Covid: Medicii nu au reușit să-l salveze pe Darius
WhatsApp
Darius Mihai, în vârstă de 45 de ani, frizer de profesie originar din Arad, dar care locuiește cu familia sa în Poggio Renatico, provincia Ferrara, Italia, de 10 ani, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.
ROMÂN, MORT în ITALIA: Medicii nu au reușit să-l salveze pe Darius

Darius sau Dario se mutaseră cu Margareta în Italia, cu care se căsătorise ulterior. A pornit o afacere de frizerie, continuând să lucreze până acum câteva săptămâni, când a acuzat primele probleme de respirație, din cauza infecției cu noul coronavirus.

Românul suferea și de alte patologii și fusese supus unui transplant greu, dar a continuat să trăiască normal, neobosit la locul de muncă.

Darius s-a plâns de probleme respiratorii grave la sfârșitul lunii ianuarie. La un moment dat, s-a decis să fie internat la spitalul Sant'Anna di Cona, pe data de 26 ianuarie. Câteva zile mai târziu situația s-a înrăutățit, atât de mult încât a fost mutat la terapie intensivă și marți, 16 februarie, a murit.

 

Darius își lasă în urmă soția și copiii

 

Românul era cunoscut și respectat pentru disponibilitatea sa, curtoazie și bunătate.

„Bună dimineața! Vreau să mulțumesc tuturor pentru cuvintele amabile adresate soțului meu ... ați fost atât de mulți. Vă mulțumesc din nou pentru că ați fost aproape de noi în acest moment dificil”, a transmis Margareta, soția lui Darius, potrivit lanuovaferrara.gelocal.it.

Darius, foarte atașat de câinele său și cu o mare pasiune pentru mașinile de curse, își lasă în urmă soția, copiii, tatăl și alte rude. Ultimul rămas bun va fi sâmbătă, la ora 10 în biserica din Gallo, apoi înmormântarea în cimitirul local.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel