Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român luat pe sus de carabinieri, dintr-un autocar, la vamă: Închis după ce și-a bătut cu bestialitate soția și copiii
WhatsApp
Un bărbat de 48 de ani, de origine română, trebuie să execute 3 luni de închisoare, după ce a fost identificat de carabinieri în timp ce se afla la bordul unui autobuz, încercând să părăsească teritoriul italian.

În timpul unui control de rutină, care a avut loc pe 28 noiembrie, Carabinierii Comandamentului Aurisina au identificat un bărbat de 48 de ani, de origine română, care se afla bordul unui autocar, încercând să părăsească teritoriul italian. Cercetările aprofundate au permis să se constate că acesta era destinatarul unui ordin de închisoare.
 
Sentința este ca urmare a actelor de violență în familie, săvârșite împotriva soției sale care, pentru a se proteja pe ea și pe copiii ei, apelase la un oamenii legii. Românul a fost apoi arestat și dus în închisoarea Corneo, unde va trebui să execute o pedeapsă de trei luni de închisoare, transmite rainews.it.

Un alt caz de violență a avut loc, recent, în Italia, unde un bărbat și-a răpit de pe stradă fosta iubita.

 

Italia. Româncă, răpită de pe stradă de fostul iubit. A fost băgată cu forța în mașină și dusă într-o direcție necunoscută

 

Pe data de 25 noiembrie, de Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, Poliția de Stat de Partinico a arestat un bărbat, de 40 de ani, cetățean român, acuzat de acte de persecuție și răpirea fostei iubite.

Într-o zi dedicată victimelor violenței domestice, Poliția de Stat din Italia a reușit să dea de urma unei femei, victima unei iubiri bolnave, și să-l aresteze pe bărbatul care, mai întâi, a persecutat-o ​​și apoi a răpit-o .

Polițiștii de la secția de poliție Partinico au primit, pe 25 noiembrie, o informație potrivit căreia în apropiere de Stadionul Municipal din Partinico, o femeie, de origine română, a fost forțată să urce la bordul unui automobil Volkswagen, care aparține fostului ei logodnic.

Agenții au înțeles gravitatea situației, întrucât cu o zi înainte femeia a depus o plângere la sediul Poliției locale, împotriva fostului partener, un conațional, care nu s-a resemnat cu despărțirea lor. Astfel, bărbatul a început să o sune și să-i trimită diferite mesaje pe rețelele de socializare, unde o amenința cu moartea, scrie vivicentro.it.

Agenții au găsit-o pe femeie, care era speriată, în casa unei rude a răpitorului

 

În dimineața zilei de 25 noiembrie, femeia ieșise din casă pentru a merge la secția de poliție, unde ducea fișiere audio, dovada  amenințărilor suferite pe rețelele de socializare. Pe stradă, femeie, care fusese urmărită, s-ar fi întâlnit cu fostul ei iubit. Bărbatul amenințat-o cu moartea dacă ea ar fi ar fi încercat să avertizeze poliția. Ulterior, a forțat-o să urce în automobil.

Prin urmare, perchezițiile au fost demarate simultan de mai multe echipaje de poliție în municipiile Partinico, Trappeto și Balestrate, locuri care, potrivit primelor constatări ale anchetei, ar putea fi frecventate atât de victimă, cât și de fostul partener.

După percheziții intense, chiar și la domiciliul bărbatului, polițiștii au reușit să ajungă la locuința unei rude a răpitorului situată în municipiul Balestrate. La fața locului, pe lângă rudă, agenții au găsit-o și pe femeie, care era speriată. La vederea polițiștilor, bărbatul ar fi încercat să se justifice afirmând că a fost o ceartă banală între iubiți.

Românul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat și dus la închisoare în Pagliarelli, în așteptarea audierii pentru validarea arestului. Bărbatul este acuzat de acte de persecuție și răpirea fostei iubite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel