Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, greu de scos din locuința unor conaționali: „Nu plec, mă leagă o prietenie de proprietarul care e la închisoare“
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 54 de ani, de naționalitate română, a fost arestat, la Riesi, de către carabinieri, fiind acuzat de acte persecutorii, infracțiuni și vătămare corporale împotriva unei femei de 57 de ani, tot din România.

Carabinierii stației locale au intervenit după ce femeia a depus plângere împotriva conaționalului său, pe care l-a acuzat că a atacat-o de mai multe ori, fizic și verbal, de bărbatul care refuza acum să părăsească locuința ei, după ce aceasta îl primise în casă în urmă cu câteva luni.

Cei doi se întâlniseră în urmă cu aproximativ patru luni, când bărbatul, după ce a fost evacuat din locuința sa, a fost primit temporar în casa unde femeia locuia cu partenerul ei. Cei doi bărbați români erau prieteni și colegi, astfel că și-a făcut milă de el, după ce a rămas fără un acoperiș deasupra capului. Numai că, la scurt timp, concubinul româncei a fost arestat, în iunie, ceea ce a determinat-o pe femeie să îi ceară oaspetelui să părăsească apartamentul.

Atacată cu o bâtă că nu l-a mai lăsat în casa ei

 

Această decizie nu i-a convenit bărbatului, care ar fi pretins că continuă să locuiască acolo datorită prieteniei care l-a legat de „proprietar”. Din acel moment, românul găzduit a trecut la amenințări, agresiuni verbale și fizice.

Într-un final, acesta a plecat din locuință dar când a revenit să își ia din lucruri, a continuat cu agresarea femeii. Sâmbăta trecută, bărbatul „s-a întors acasă” așteptând să intre pentru a recupera efectele personale care, potrivit acestuia, rămăseseră în interiorul casei. Carabinierii au intervenit exact când bărbatul, înarmat cu o bâtă, a atacat-o pe femeie, potrivit ilfattonisseno.it.

Românul a fost arestat și dus la închisoarea din Caltanissetta. Ieri, 22 septembrie 2020, mandatul de arestare a fost validat de Curtea din Caltanissetta. Acesta este cercetat în libertate, având interdicția de a se apropia de locurile frecventate de reclamantă, de a menține o distanță minimă de 200 de metri față de femeie și de a nu comunica în niciun fel cu ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel