Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, găsit mort la 5 zile după ce a dispărut din șantier. Iubita susține că a murit în condiții misterioase
WhatsApp
Un român a fost găsit mort în Italia, la 5 zile după ce a dispărut. Iubita bărbatului susține că acesta a murit în condiții misterioase și dorește să se afle adevărul. 

Gigi Munteanu, un român în vârstă de 50 de ani, lucra la negru pe un șantier de construcții din Roma, în zona Giardinetti (Torrenova). Bărbatul a fost găsit mort într-o grădină alăturată șantierului, după 5 zile în care nimeni nu a știut nimic de el.

Iubita bărbatului cere să se facă dreptate

 

"Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu adevărat și cum a murit Gigi", a declarat Jana Ion, partenera de viață a bărbatului român.

În ziua de 10 septembrie, Gigi se afla la muncă pe șantierul unde lucra din 1 septembrie. În jurul orei 13:00, partenera lui l-a auzit pentru ultima oară la telefon.

"L-am sunat și i-am urat poftă bună pentru prânz, iar el mi-a spus că încă nu luase pauza de masă, că mai aveau ceva de lucru. M-a întrebat ce fac, i-am răspuns că am terminat lucrul și că mă întorceam acasă. Au fost ultimele cuvinte pe care le-am schimbat cu Gigi și acasă nu s-a mai întors niciodată”, a povestit Jana la postul de televiziune Romit TV.

În seara de vineri, 10 septembrie, românul nu a mai ajuns acasă

 

Femeia l-a sunat de nenumărate ori, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon. "La un moment dat, n-a mai sunat deloc telefonul, probabil se descărcase bateria”, a spus Jana. 

Luni, a treia zi de când nu se știa nimic de bărbatul român, Jana a reușit în sfârșit să intre în posesia numărului de telefon al angajatorului, l-a sunat, iar acesta i-a spus că Gigi plecase de la lucru vineri, ca de obicei, la ora 16:00.

"Pe patron nu l-a interesat. Nu m-a sunat să mă întrebe dacă l-am găsit sau dacă nu, dacă am vești despre Gigi, dacă se mai știe ceva de el, nimic”, a povestit Jana.

Gigi a fost găsit mort într-o grădină

 

În seara zilei de marți, la 4 zile de la dispariție, femeia a fost sunată de un coleg al muncitorului român. "Mi-a zis să merg la carabinieri și să le cer să meargă împreună cu mine la șantier, să-l caut acolo pe Gigi, nu în altă parte".

A doua zi Jana s-a prezentat la unitatea de carabinieri de la Tor Vergata și a facut o plângere privind dispariția partenerului său de viață.

La ora 15:30 autoritățile au contactat-o și au informat-o că l-au găsit pe Gigi Munteanu decedat, pe teritoriul unei mici grădini private, de lângă șantierul unde bărbatul lucra. Era îmbrăcat în hainele de lucru și se presupune că vineri, 10 septembrie, românul nu a plecat din santier.

Conform informațiilor obținute de postul de televiziune Romit TV, s-a constatat în urma autopsiei că Gigi Munteanu ar fi murit în urma unui atac de cord. 

"Vreau să se facă dreptate, să știu ce s-a întâmplat cu adevărat, cum a murit Gigi și de ce colegii lui nu vor să vorbească cu mine", a mai spus Jana.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel