Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român găsit mort, cu capul zdrobit, la locul de muncă. Polițiștii au primele suspiciuni
WhatsApp
Un român în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără viață joi, 2 aprilie, în hala unei fabrici de lângă localitatea Lacchiarella (Lombardia). Polițiștii italieni au primele suspiciuni în acest caz.

Potrivit ilgiorno.it, carabinierii presupun că muncitorul a suferit un accident în timp ce era la lucru, însă cercetările continuă pentru a se exclude o eventuală agresiune.

Proprietarul fabricii a fost cel care a dat alarma, atunci când l-a observat pe român căzut la pâmânt, în jurul orei 16.00 Bărbatul avea capul zdrobit și zăcea într-o baltă de sânge, în interiorul unei hale din curtea fabricii producătoare de paleți din lemn.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constatate decesul. Muncitorul român avea craniul fracturat, cel mai aceasta fiind și cauza decesului.

Carabinierii din Abbiategrasso și cei de la Lacchiarella au sigilat fabrica și continuă cercetările pentru a reconstitui dinamica incidentului. Momentan, principalul scenariu este cel potrivit caruia, românul a căzut de pe o stivă cu paleți, însă oamenii legii nu exclud nici posibilitatea ca acesta să fi fost ucis de cineva.

Totodata, autoritațile fac verificări pentru a stabili dacă fabrica a fost autorizată sau nu să rămână deschisă în timpul crizei provocate de COVID-19.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel