Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român fără adăpost, dar cu 119 autoturisme pe numele lui: Cele mai multe, implicate în infracțiuni
WhatsApp
Un român de 33 de ani din Comacchio, fără locuință, deține nu mai puțin de 119 autoturisme înmatriculate pe numele său. Bărbatul a ajuns să dețină o asemenea „avere“ după ce și-a vândut identitatea către diferite persoane. Așa s-a trezit că cele mai multe mașini fuseseră implicate în diverse infracțiuni. 
roman_masini_distruse_italia

În biroul de evidență, românul de 33 de ani,  D.M.V., pare ca fără adăpost, dar totuși este proprietarul a 119 vehicule. El a intrat în vizorul carabinierilor din Lido degli Estensi pentru acele enorme neconcordanțe care au ieșit din documente și anchete.

Românul este cercetat, în stare de libertate, pentru fraudă și fals. Din investigațiile procuratorii efectuate și la Registrul Auto Motor și la Motorizarea din Ferrara, reiese că DMV a avut recent 119 mașini „înmatriculate”, care au fost apoi folosite de infractori sau utilizate de alte persoane pentru a comite infracțiuni.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu știa de fapt nimic despre vehiculele trecute pe numele său. El și-a furnizat numele, datele și documentele personale, contra cost - aceasta este versiunea carabinierilor - pentru a înregistra mașinile pe care le-au folosit alții.

Tânărul de 33 de ani - care apărea în documentele oficiale drept „cap de lemn” - a fost, prin urmare, acuzat de infracțiunea de înșelăciune și fals în documente publice, după ce a declarat falsul la înregistrarea transferului de proprietate asupra vehiculelor, informează estense.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel