Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, condamnat la închisoare pentru CRIMĂ, deși nu și-a atins nicio secundă victima
WhatsApp
Un român este căutat de poliție în Italia, după ce a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare în rolul pe care l-a jucat în moartea unui cetățean georgian. 

Costin Avram, un român în vârstă de 46 de ani, este căutat de poliție după ce a fost condamnat de judecătorii Tribunalului din Florența la 13 ani și 8 luni de închisoare. Bărbatul este considerat responsabil de moartea unui georgian de 41 de ani care a căzut de la fereastră pentru a scăpa de furia românului, relatează publicație Il Tirreno.

Incidentul s-a petrecut în noaptea dintre 19 și 20 noiembrie 2016, în centrul istoric al orașului Florența. Costin Avram își aștepta iubita în apartamentul în care locuiseră împreună câțiva ani. Femeia s-a întors cu un bărbat de naționalitate georgiană căruia intenționa să-i închirieze o cameră. Când Avram și-a văzut fosta iubită întorcându-se cu georgianul, a crezut că cei doi au o aventură și, orbit de gelozie, a început să devină agresiv.

Pentru a scăpa de furia românului, cei doi s-au închis în dormitor. După ce Avram a lovit repetat ușa încercând să intre, georgianul s-a speriat și a sărit de pe fereastra de la etajul doi. În urma impactului cu asfaltului, bărbatul a suferit răni grave la cap și a fost internat la Spitalul Careggi, unde a murit 40 de zile mai târziu.

Românul a fost inițial acuzat de amenințări 

 

Inițial, românul a fost acuzat doar de amenințări, însă, după moartea victimei, acuzația s-a agravat. Deși Avram nu a intrat niciodată în camera unde ea și georgianul se refugiaseră, procurorul a fost de părere că amenințările acuzatului au dus la moartea victimei.

Verdictul în acest caz a fost dat joi, 22 aprilie, iar judecătorii au stabilit că acesta e vinovat. 

"Nu a existat niciun contact între cei doi bărbați”, au declarat avocații lui Costin Avram care este dat dispărut de poliție.

Iubita românului, care este singurul martor, a declarat că amenințările au fost îndreptate către ea și nu spre bărbatul georgian, care a decis să fugă pe fereastră.

În timpul procesului a mai ieșit la iveală faptul că Avram își amenința continuu fosta concubină prin apeluri telefonice repetate. De asemenea, ar fi intrat în apartamentul femeii și i-ar fi tăiat hainele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel