Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, arestat după ce a fost prins cu 1 KG de cocaină ascuns în locul airbagului
WhatsApp
Un cetățean român în vârstă de 30 de ani a fost arestat, după ce carabinierii au descoperit în mașina acestuia peste 1 kilogram de cocaină. 

Românul a fost depistat în trafic, pe o stradă din Verona, în cartierul San Michele Extra. Bărbatul a fost oprit la un control de rutină. Atunci când au introdus numărul autoturismului în sistem, a fost identificată o alertă europeană a Poliției Române, pentru o infracțiune comisă pe teritoriul României.

Agenții au decis să percheziționeze mai atent mașina și nu mică le-a fost mirarea când au descoperit 100 de grame de cocaină, ascunsă sub o cască de motociclist pusă pe bancheta din față. 

Românul a fost reținut și transportat la secție pentru interogatoriu, in timp ce mașina a fost analizată și mai atent. Astfel, oamenii legii au găsit un kilogram de cocaină, ascuns într-un compartiment special făcut în locul airbagului. Acest sistem de ascundere a drogurilor este specific mai ales curierilor de droguri, astfel că polițiștii încearcă acum să stabilească de unde proveneau substanțele narcotice și unde trebuiau livrate.

Dacă ar fi ajuns pe piață, drogurile ar fi valorat peste 50 de mii de euro, transmite ilgazzettino.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel