Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, AMENDAT cu 40.000 de euro pentru că a crescut porci ILEGAL. Poliția i-a confiscat și animalele
WhatsApp
Un român din Italia a fost amendat cu peste 40.000 de euro, după ce polițiștii au descoperit că administra ilegal două ferme de porci.  Garda Forestieră a confiscat și 11 animale. 
Fermă de porci ilegală. Sursa foto: centropagina.it

Anchetă a autorităților la două crescătorii ilegale de porci din localitatea Fiuminata (Provincia Macerata). 

Totul a început după descoperirea unor porci fără crotaliile de identificare care se aflau într-un țarc, la mică distanță de malul drept al râului Potenza. În timpul investigațiilor a reieșit că cele două ferme sunt înregistrate pe numele unui cetățean de origine română rezident în Italia.

Amendă uriașă primită de român

 

Potrivit publicației Centro Pagina, ancheta a început la sfârșitul lunii octombrie 2020 și a avut ca scop verificarea modului în care sunt crescute animalelor în fermele de porci din provincia Macerata. În timpul verificărilor, oamenii legii au constatat o serie de infracțiuni la două ferme situate în municipiul Fiuminata.

În urma verificărilor, agenții au descoperit numeroase încălcări ale legislației privind fermele de porci (în special decretul legislativ din 26 octombrie 2010 nr. 200 privind identificarea companiilor și animalelor și decretul legislativ 158 din 16 martie 2006 privind tratamentele farmacologice veterinare). Astfel, animalele din fermă nu fuseseră identificate și deținătorul nu a putut raporta originea lor, indicând doar că porcii provin din transferul de la o altă fermă, tot pe numele său, situată în Bufeto.

Mai mult, ferma a fost autorizată doar pentru patru animale sau pentru uz familial, în timp ce în interiorul ei au fost găsiți 11 porci.

Dintre animalele găsite, doar două animale au fost identificate corect.

Românul care administrează cele două ferme a primit o amendă de peste 40.000 de euro, iar Garda Forestieră a confiscat cele 11 animale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel