Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Protestul lucrătorilor din restaurante. Au adus la prefectură alimentele expirate în timpul restricţiilor - VIDEO
WhatsApp
Un grup de lucrători în restaurante au ieşit să protesteze pe străzile din Milano. 
captura video

Demonstraţia a început în această dimineață în fața prefecturii, manifestanţii îndreptându-se spre Palazzo della Regione. Participanţii au fost manageri de restaurante şi lucrători din domeniu.

Intenția lor a fost de a livra prefectului Renato Saccone coșuri cu alimente comandate, dar expirate în această perioadă de restricţii. Muncitorii din localuri se plâng că au lucrat practic 12 zile în ultimele două luni și 170 în 2020.

Delegația din Brianza a organizat o procesiune de mașini de-a lungul Valassinei pentru a ajunge la Palazzo della Regione unde este programat al doilea protest.  O sută de vehicule au încetinit traficul spre Milano.

Am lăsat banda de urgență și cea de depășire liberă - a explicat Mauro Meda, un antreprenor din Seregno - pentru ca vehiculele de urgență să poată trece.  Am mers cu aproximativ 40 km pe oră. Oamenii se supără că vor ajunge cu zece minute mai târziu, dar poate vor înțelege cum ne simțim noi că nu putem merge la muncă!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel