Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Prostituate românce, agresate, arse și jefuite de un grup de tineri conaționali
WhatsApp
Aventură nefericită pentru două românce, care se prostituau, ieri, la Roma, în Viale Marconi, nu departe de intersecția cu Via Cristoforo Colombo. Tinerele femei au fost, de fapt, agresate și arse, pentru ca, în cele din urmă, să fie jefuite de un grup de tineri, tot de origine română.

S-a întâmplat duminică seara. Tinerele românce au fost atacate, arse cu cărbuni încinși și jefuite 

Cele două fete, ambele de naționalitate română, cea mai tânără, în vârstă de 22 de ani, iar cealaltă, de 23 de ani, se aflau pe marginea drumului și aprinseseră un foc pentru a se încălzi de frig. 

Dintr-o dată s-au apropiat trei tineri, tot de naționalitate română. Aceștia au început să le amenințe pe tinerele prostituate, care au reacționat cu vorbe pentru a încerca să îi îndepărteze.

Dar cei trei, în loc să se oprească, au început să acționeze. Au luat recipientul în care ardea focul și l-au aruncat spre fete. Bucățile încinse le-a lovit pe fete și le-a ars. 

Italia. Prostituate românce, agresate, arse și jefuite de un grup de tineri conaționali

 

Fetele, speriate și rănite, au început să țipe, iar cei trei huligani au fugit. La fața locului au intervenit serviciile de urgență 118 și carabinierii de la unitatea mobilă. Fetele au fost duse la camera de urgență a spitalului Sant'Eugenio. Una dintre ele a suferit arsuri de gradul întâi în zona feselor și va fi tratată timp de cinci zile, în timp ce cealaltă a fost lovită, de asemenea, în față și a suferit arsuri de gradul doi. Tânăra a fost considerată vindecabilă în cel puțin 10 zile. 

Carabinierii au pornit imediat în căutarea celor trei tineri atacatori, care au fost găsiți la scurt timp după aceea. Erau trei români, în vârstă de 23, 28 și 29 de ani. Aceștia au fost arestați și acuzați de complicitate la jaf și vătămare corporală. Acum este de datoria forțelor armate să afle dacă în spatele acestui episod se află fenomenul de exploatare a prostituției.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel