Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Prostituată româncă de 20 de ani, arestată pentru șantaj și amenințări cu moartea la adresa unui client
WhatsApp
O prostituată de naționalitate română, în vârstă de 20 de ani, a fost arestată pentru șantaj și amenințări cu moartea la adresa unui client, pe care a încercat să îl facă să îi plătească „serviciile” fără a le presta, de fapt.
Italia. Prostituată româncă de 20 de ani, arestată pentru șantaj și amenințări cu moartea la adresa unui client

Poliția de stat a executat un ordin de arestare preventivă emis de Tribunalul din Ancona împotriva unei tinere de naționalitate română în vârstă de 20 de ani.

Un echipaj de poliție aflat în comuna Duino-Aurisina, Veneția, în apropiere de ieșirea de pe autostrada Lisert, a verificat o dubă românească care se îndrepta spre străinătate: printre diverși pasageri a fost identificată femeia căutată.

 

Românca i-a cerut bani bărbatului, deși refuzase să întrețină relații sexuale cu el

 

Tânăra a ademenit un bărbat convingându-l să întrețină relații sexuale contra cost, convenind asupra unei sume. Însă, odată intrată în apartamentul victimei, fără a efectua serviciul, femeia a cerut plata unei sume mult mai mari, mai exact de șase ori mai mare decât cea convenită, cu amenințarea că în caz de refuz vor interveni la fața locului doi conaționali.

În momentul în care victima a refuzat, tânăra a părăsit apartamentul și s-a întors cu doi bărbați. Aceștia au venit la ușa clientului, amenințând victima cu moartea și cerând plata imediată pentru a pleca.

În acel moment, victima a solicitat intervenția poliției, care i-a oprit pe cei trei români și a realizat investigațiile necesare care au dus la acuzații de tentativă de șantaj în asociere.

 

Românca a mințit poliția că ar fi fost agresată de client

 

În timpul verificărilor la birou, tânăra, în încercarea de a-și proteja conaționalii, s-a prefăcut că a fost victima unor violențe private și agresiuni sexuale, simulând chiar că a fost agresată de client, rupându-și lenjeria intimă și declarând o versiune falsă a incidentului și semnând-o la dosar, act prin care a acuzat-o pe nedrept pe victimă și de trafic de droguri.

Astfel, până astăzi, femeie a fost în libertate, fiind prinsă într-o dubă cu români, oprită pentru verificare, conform Il Gazzettino.

La finalul anchetei, s-a dovedit faptul că presupusul client nu are nicio legătură cu faptele pe care i le atribuise tânăra româncă, femeia a fost cercetată și pentru calomnie, iar acum se află în penitenciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel