Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Presupusul asasin al Elenei, noi dovezi ale crimei: Avea în mașină o valiză cu bani luată din casa româncei
WhatsApp
Gabriel Falloni, presupusul criminal al Elenei, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat săptămâna trecută. Polițiștii au reușit să găsească 2 telefoane mobile ale acestuia unde speră să găsească dovezi care l-ar putea lega de oribila crimă. Între timp, familia Elenei Raluca, vrea să aducă în România trupul neînsuflețit și să o înmormânteze creștinește.

Procuratura din Aosta a intrat în posesia conținutului a două telefoane mobile aparținând lui Gabriel Falloni, muncitorul în vârstă de 36 de ani, arestat sub suspiciunea de a fi autorul asasinatului Ralucăi Elena Șerban, românca de 31 de ani care locuia la Lucca, și  care a fost găsită moartă pe 18 aprilie într-un apartament închiriat în Aosta.

Citește  și: Italia. Ea este românca găsită pe jumătate dezbrăcată în baie cu gâtul tăiat. Elena îl cunoștea pe criminal

Jurnalele de apeluri, imaginile și conversațiile de pe WhatsApp au fost supuse analizei criminalistice și vor fi analizate de anchetatori. Arma crimei cu care acesta i-ar fi tăiat gâtul tinerei românce lipsește în continuare. Anchetatorii speră să găsească elemente utile în cele două smartphone-uri.

Între timp, familia Ralucăi face demersuri pentru întoarcerea trupului neînsuflețit în România, unde ar dori să o înmormânteze pe femeia de 31 de ani, originară din Galați.

Avea în mașină o valiză cu bani luată din casa româncei

 

Polițiștii din Aosta au reconstituit mai multe indicii care converg spre acuzarea lui Falloni. Bărbatul, în ziua în care a fost ucisă tânăra de 31 de ani, i-a telefonat la ora 18.20. Camerele de luat vederi ale clădirii în care a murit Elena, la ieșirea din centrul orașului Aosta, l-au surprins sâmbătă, la ora 18.20: vorbea la telefon, apoi a intrat în clădire. Probabil că a aranjat o întâlnire cu victima.

A ieșit 35 de minute mai târziu, cu o geantă plină. În acele 35 de minute, bărbatul de 36 de ani, potrivit Poliției, ar fi ucis-o pe Elena "cu circumstanța agravantă a cruzimii". Geanta este aceeași pe care agenții au găsit-o în taxi la Nus, plină de bani. Rămâne de înțeles dacă acei bani aparțineau bărbatului sau au fost luați de la femeie. În acest caz, pentru anchetatori, motivul ar putea fi un jaf care a degenerat în crimă. Dar arma crimei lipsește în continuare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel