Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Povestea tragică a unei femei cu dizabilități: a fost violată ani de zile de un român. Bărbatul va fi judecat
WhatsApp
Acuzație grea pentru un bărbat de 60 de ani de origine română: ar fi abuzat de o femeie cu dizabilități de 30 de ani.
 Foto: Unsplash

Bărbatul de naționalitate română ar fi abuzat-o fizic și psihic și ar fi violat-o timp de ani de zile pe o italiancă de 30 de ani, care avea probleme. Conform presei din Italia, bărbatul în vârstă de 60 de ani este acuzat.

Violurile ar fi avut loc în diferite case, deținute de el, în mai multe rânduri. Femeia de 30 de ani a reușit să-l denunțe pe bărbat anul trecut, cu ajutorul familiei sale. Acesta va fi judecat pentru violență sexuală împotriva tinerei care nu se putea opune.

Audierea preliminară este programată pentru 5 aprilie 2023 la tribunalul din Frosinone. Membrii familiei fetei s-au adresat avocatului Mario Cellitti.

 

Reconstrucția agresiunilor

 

Potrivit acuzațiilor, românul în vârstă de 60 de ani a abuzat-o pe fată în mai multe rânduri, pe o perioadă de doi ani, obligând-o să întrețină relații sexuale. Când o întâlnea pe stradă, o ducea cu forța la el acasă și o maltrata. O violență continuă, pe care tânăra de 30 de ani a ținut-o ascunsă mult timp. Până când familia a observat o atitudine diferită la fată.

Și astfel a găsit puterea de a vorbi și de a povesti ceea ce a fost forțată să îndure de bărbatul pe care îl cunoștea chiar și familia lor. Cu puțin timp înainte de Crăciunul din 2021, a izbucnit în lacrimi în fața mamei sale.

 

Denunțarea la poliție a românului

 

Femeia a povestit, cu mare dificultate, ce a fost nevoită să îndure. Bărbatul a obligat-o să intre în locuința sa și să întrețină relații sexuale împotriva voinței ei.

Părinții au depus o plângere la carabinieri, care au început imediat investigațiile. În ciuda inferiorității sale fizice și psihice, tânăra a reușit să ofere detalii despre bărbatul a cărei victimă ar fi fost.

Individul a fost astfel acuzat de agresiune sexuală și s-a cerut trimiterea în judecată, conform Ciociaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel