Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Pedeapsă exemplară pentru românul care și-a bătut, crunt, iubita. Maria a murit a doua zi la spital din cauza rănilor
WhatsApp
Un român fără domiciliul stabil în Italia a fost arestat în iunie 2020, după ce și-a bătut crunt partenera, care a murit a doua zi la spital, din cauza rănilor. Acum, criminalul și-a aflat pedeapsa.    
Italia. Pedeapsă exemplară pentru românul care și-a bătut, crunt, iubita. Maria a murit, a doua zi la spital, din cauza rănilor

Femeia a murit a doua zi după atacul din parc. Bărbatul, un român, fără domiciliul stabil în Italia, a fost arestat în iunie 2020 în urma cercetărilor efectuate de Carabinieri ai Unității de Investigații.

Tragedia s-a petrecut în luna mai 2020, în zona Montagnola din Roma. Românul și-a bătut, până la moarte, partenera în parcul „Don Picchi”. 

La prima instanță de judecată a tribunalului din Roma, magistrații l-a condamnat la 24 de ani de închisoare. Bărbatul, un român fără adăpost, a fost arestat în luna iunie a aceluiași an în urma cercetărilor efectuate de Carabinieri ai Unității de Investigații, coordonați de Parchetul Roma, relatează lastampa.it.

Victima, Maria Drabikova, o slovacă de 40 de ani, fără adăpost, a fost găsită în de un trecător. Victima era  pe jumătate dezbărată și în stare de inconștiență, cu semne evidente de violență pe față.

Din păcate, femeia a murit a doua zi la spital în urma rănilor suferite. Pentru românul, condamnat pentru omor agravat de rele tratamente, procurorul Vittoria Bonfanti ceruse condamnarea pe viață. 

Un alt caz asemănător a avut loc în Ungaria, unde un român, de 51 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru că și-a bătut iubita până la moarte. Crima violenta a avut loc în Lajosmizze, în luna martie 2020.

 

Ungaria. Un român gelos și-a bătut iubita până la moarte. Agresorul va sta ani grei în închisoare 

 

Tribunalul general din Kecskemét a condamnat un bărbat român, de 51 de ani, la 16 ani de închisoare pentru că și-a bătut iubita până la moarte. Crima violenta a avut loc în Lajosmizze, în luna martie 2020. Bărbatul o cunoscuse pe femeie în 2019, când aceasta a stat ocazional la el, dar între ei exista o relație de stabilă.

Acuzatul și prietena sa consumau în mod regulat alcool, iar, atunci când era beat, românul gelos țipa la partenera sa, chiar și în prezența altor persoane. În seara crimei, cei doi au mers împreună la un bar din Lajosmizsei, unde au consumat băuturi alcoolice.

Femeia era atât de beată încât nu putea merg și abia vorbea. Bărbatul a început din nou să se certe cu ea, agresând-o, deoarece a dansat cu alți bărbați. Când s-au plecat spre casă, românul a luat-o de braț, dar au început  să se certe din nou. Bărbatul a agresat-o, lovind-o cu pumnul și palma în față. Femeia, care era în stare de ebrietate, a căzut, iar agresorul a început să o lovească cu picioarele unde nimerea, relatează 24.hu.

 

A lovit-o fără milă, cu pumnii și picioarele până a murit

 

Victima a încercat cu greu să se ferească, însă românul a continuat să o bată cu brutalitate, lovind-o, de mai multe ori cu putere, cu pumnii și cu picioarele. La un moment, agresorul a ridicat femeia de jos și au vrut să plece. Bătută crunt, victima a căzut iarăși, iar bărbatul a început să o târască. A luat-o de jos, a dus-o în apartamentul său și a culcat-o în pat. Victima însă nu mai respira.

A doua zi, bărbatul și-a anunțat angajatorul că prietena lui ar fi murit. Prin urmare, angajatorul a chemat ambulanța și poliția. Agresiunea prelungită și brutală i-a provocat femeii mai multe răni grave la cap și pe tot corpul, incompatibile cu viața.

Instanța l-a condamnat pe român la 16 ani de închisoare pentru omor prin imprudență, comis cu deosebită cruzime asupra unei persoane care nu se putea apăra. În prima instanță, acuzarea a formulat apel împotriva sentinței pronunțate, solicitând o pedeapsă mai mare. Cu toate acestea, inculpatul și apărarea sa au formulat apel împotriva modificării sentinței din omor prin imprudență în agresiune cauzatoare de moarte, solicitând reducerii pedepsei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel