Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: O tânără ROMÂNCĂ a implorat să fie SALVATĂ din mâinile soțului: Polițiștii au activat „CODUL ROȘU“
WhatsApp
O tânără româncă de 29 de ani, căsătorită de doar 6 luni cu un bărbat de 42 de ani, a cerut disperată ajutorul poliției după ce în scurtul lor mariaj a fost bătută de aproape 20 de ori.

Un român în vârstă de 42 de ani a fost arestat, aseară, în Levante, pentru infracțiunea de persecuție și vătămare corporală după ce soția sa a cerut ajutorul polițiștilor. Bărbatul este acuzat că și-a bătut nevasta, o româncă de 29 de ani, cu care era căsătorit doar de 6 luni. 

Însă în jumătate de ani, bărbatul a reușit să semene teroare în familie, femeia mărturisind că a fost bătută de aproape 20 de ori de soțul ei, însă nu a putut depune plângere la poliție de teamă.

Agenții au intervenit rapid la locuința femeii, reușind să-l oprească imediat pe bărbat. Victima le-a spus polițiștilor că, în timpul căsătoriei lor scurte, de 6 luni, soțul ei a început să o bată provocându-i atât ei, cât și fiului ei un stres și o teamă puternică.

Polițiștii, aplicând liniile directoare ale noului decret legislativ numit „Cod roșu” privind protecția victimelor violenței în familie, au contactat și au informat imediat premierul care a dispus transferul tânărului de 42 de ani în arestul local. 

Românca și copilul au fost încredințați asistenței medicale de 118.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel