Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă și un tunisian au fost arestați, după ce au încercat să spargă un apartament
WhatsApp
Un tunisian și complicelui său, o femeie de naționalitate română au fost arestați. La vederea carabinierilor bărbatul încearcă să scape și își scoate cuțitul.
Italia. O româncă și un tunisian au fost arestați, după ce au încercat să spargă un apartament

Un tunisian a fost prins de trei ori de carabinieri în decursul a 10 zile: reclamat pentru furt și arestat de două ori. Acum se află în sfârșit în închisoare. Acesta este acuzat că este autorul evenimentelor violente de la Leopolda din noaptea de 20 noiembrie.

Investigațiile carabinierilor au identificat două persoane (tunisianul și complicele său, o româncă) prin intermediul imaginilor din sistemul de supraveghere video, a informațiilor furnizate de victime și a identificării fotografice. Nord-africanul ar fi autorul rănirii unuia dintre organizatorii de la Pisa Vintage.

 

Românul și tunisianul au încercat să jefuiască un apartament

 

În seara zilei de 20 noiembrie, cei doi au încercat să dea o spargere într-un apartament situat nu departe de Leopolda. Mai exact, românca a pătruns în apartament în timp ce tunisianul (și un complice încă neidentificat) au rămas afară. Întoarcerea neașteptată a proprietarului a surprins-o pe femeia din interior și a determinat-o să fugă.

În acel moment, țipetele româncei și ale proprietarului casei au atras atenția unor persoane care se aflau în Leopolda din apropiere. În momentul în care acești oameni au încercat să deschidă poarta, unul dintre hoți a aruncat cu o sticlă de sticlă, care s-a spart de poartă și a lovit-o pe româncă, provocându-i leziuni.

 

Cei doi au fost acuzați de tentativă de tâlhărie în asociere și de vătămare corporală

 

Cercetările au dus la identificarea celor două persoane și la formularea de acuzații împotriva acestora pentru infracțiunile de tentativă de tâlhărie în asociere și împotriva bărbatului, care s-a făcut vinovat de aruncarea sticlei, pentru infracțiunea de vătămare corporală.

Printre altele, cei doi fuseseră deja arestați pe 12 noiembrie pentru posesie de droguri cu intenția de a distribui droguri și denunțați pe 21 noiembrie pentru primire de bunuri furate, deoarece fuseseră găsiți în posesia unui scuter electric. În cele din urmă, cei doi au fost arestați din nou marți.

La vederea polițiștilor, printre altele, bărbatul a luat un cuțit cu briceag, a amenințat un soldat și apoi s-a tăiat ușor la antebraț, fiind în cele din urmă oprit. În ceea ce privește acest ultim episod, ieri dimineață a avut loc o audiere cu judecata sumară în urma căreia au fost validate arestările și bărbatul a fost dus la închisoare, conform La Nazione.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel