Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă și fiica ei de 13 ani, amenințate și terorizate de un vecin octogenar: "Vă aranjez pe toți!"
WhatsApp
Un bărbat de 86 de ani a fost arestat, lângă Bologna, Italia, pentru hărțuire, amenințare a vecinilor și aruncarea de excremente. Acesta ar fi vizat o familie cu un copil minor. Bărbatul fusese deja condamnat pentru amenințări și în 2017.
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Arest la domiciliu pentru hărțuire pentru un italian de 86 de ani. Ordinul a pornit de la o plângere depusă în august anul trecut, când vecinii bătrânului au mers la cazarma carabinierilor dintr-o comună din Apenini și au raportat acte de persecuție împotriva lor.

Vecinii, o familie formată dintr-un bărbat italian în vârstă de 50 de ani, soția sa, o cetățeancă română în vârstă de 49 de ani, și fiica lor de 13 ani, erau îngrijorați pentru siguranța lor.

O româncă și fiica ei de 13 ani, amenințate și terorizate de un vecin octogenar: "Vă aranjez pe toți!"

 

Potrivit relatărilor carabinierilor, bărbatul în vârstă de 86 de ani i-a hărțuit și deranjat de mai multe ori cu agresiuni verbale și amenințări cu moartea. Victimele au relatat că, în aprilie, suspectul a îndreptat un laser spre ochii bărbatului și i-a provocat acestuia tulburări de vedere timp de câteva zile, la sfârșitul lunii mai a aruncat un sac cu excremente pe proprietatea lor, iar în august s-a prefăcut că are un pistol în mână și, întorcându-se spre fiica lor de 13 ani, care se juca în grădină, i-a spus: "Vă aranjez pe toți!".

Bătrânul s-a ales cu un dosar împotriva sa, deoarece fusese deja condamnat pentru infracțiunea de amenințare a vecinilor în 2017. 

Judecătorul pentru anchete preliminare, la cererea Parchetului din Bologna, având în vedere gravitatea situației și evaluând periculozitatea socială a hărțuitorului, care într-o altă ocazie ar fi spus că nu mai avea nimic de pierdut având în vedere vârsta venerabilă, a aplicat față de bărbatul de 86 de ani măsura preventivă a arestului la domiciliu, care a fost pusă în executare de carabinieri, potrivit Bologna Today.

 

Citește mai departe

Italia. O româncă a falsificat un test de paternitate pentru a convinge un italian că au un copil împreună

 

O româncă din Italia a falsificat un test de paternitate pentru a-l convinge pe concubinul său italian că au un copil împreună. Culmea, anterior acesta făcuse deja un test pe cont propriu din care a rezultat că nu este fiul său. Românca a recunoscut în cele din urmă că a falsificat documentul și a fost trimisă în judecată, iar în cursul zilei de vineri, 7 octombrie 2022, aceasta a fost condamnată la închisoare.

Povestea celor doi a început în anul 2013, când s-au cunoscut într-un local din provincia Lucca, în Toscana, și au descoperit că amândoi erau pasionați de dans. Femeia, care lucra ca sezonieră în Italia, între timp s-a întors în România, unde avea doi copii cu un alt bărbat, dar între ea și italianul originar din Pietrasanta se declanșase deja o frumoasă poveste de dragoste.

În cele din urmă, cei doi au ajuns să trăiască în concubinaj, iar în luna ianuarie 2017 a venit pe lume și un copil, relatează publicația italiană La Nazione.

Totul a fost minunat o perioadă, dar pe măsură ce copilul creștea, italianul observa că micuțul avea ochi albaștri și păr blond, trăsături tot mai diferite de ale sale, care este brunet cu ochii negri.

"Eu am o bunică de culoare, deci în familia mea nu avem blonzi”, a spus bărbatul într-un reportaj TV.

În plus, femeia română era tot mai distantă față de concubinul ei, ceea ce l-a împins pe bărbat în cele din urmă să facă un test de paternitate, pentru a confirma că este tatăl copilului.

Suspiciunea italianului s-a adeverit, iar testul a arătat că micuțul nu este fiul lui, motiv pentru care a confruntat-o pe româncă și i-a cerut să facă un test de paternitate, fără să-i spună că el făcuse deja unul.

Citește continuarea AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel