Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă se zbate între viață si moarte la ATI, după ce fost implicată într-un accident în duminica Paștelui catolic
WhatsApp
O româncă se zbate între viață și moarte într-un spital din Italia, după ce a fost implicată într-un accident rutier la Mellitto, provincia Bari.
Profesoara care a pierit în accident avea 50 de ani (Sursa foto: Da Bitonto)

O româncă din Italia se luptă pentru viața sa, după ce a fost grav rănită într-un accident rutier petrecut la Mellitto, în provincia Bari, duminică 9 aprilie, chiar de Paștele catolic.

În același accident a decedat o profesoară italiancă în vârstă de 50 de ani. 

Impactul a fost unul extrem de puternic

 

Potrivit publicației italiene Da Bitonto, accidentul a avut loc pe șoseaua SP97 din Mellitto. Românca se afla la volanul unui autoturism Chevrolet când, la un moment dat, s-a ciocnit cu o mașină Volkswagen Passat condusă de Marina Schettini, o profesoară din Bitonto.

Impactul a fost extrem de puternic, iar profesoara a decedat în timp ce era transportată la Spitalul Venere din Carabonara. Femeia lasă în urmă un soț și o fiică de 12 ani.

Românca, rezidentă la Cassano delle Murge, a fost grav rănită. Ea se află în stare critică la secția de Terapie Intensivă, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru mai multe fracturi. 

Circumstanțele în care s-a produs teribilul accident este cercetată de polițiștii locali din Grumo Appula, care au intervenit la fața locului împreună cu carabinierii din Bitetto și echipajul de prim-ajutor de la 118.

Ambele vehicule au fost confiscate și se află în custodia autorităților judiciare.

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel