Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE în Italia: O româncă se zbate între viață și moarte după ce a intrat în flăcări după mama sa
WhatsApp
O româncă în vârstă de doar 21 de ani a intrat într-o casă în flăcări pentru a-și salva mama. Tânăra se zbate acum între viață și moarte într-un spital din Catania. 

Tragedie într-o familie de români din Italia, după ce o tânără de 21 de ani a intrat în flăcări pentru a-şi salva mama. Drama a început duminică, 8 decembrie 2019, în comuna Motta Sant'Anastasia din Catania.

Potrivit autorităților, în jurul orei 13.00 casa în care tânăra româncă locuia cu familia ei a luat foc. Ea a ieşit în siguranţă din casă, însă a început imediat să îşi caute mama. Când a realizat că mama sa nu s-a salvat, a intrat după ea în casa cuprinsă de flăcări, relatează portalul catania.meridionews.it. 

Vecinii au dat alarma, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale pompierilor. Aceștia au intrat și au salvat-o pe româncă, însă aceasta avea arsuri grave pe 90% din suprafaţa corpului, fiind transportată în stare critică cu un elicopter la un spital din zonă.

Mai trist este faptul că mama tinerei era în siguranţă. Femeia a reuşit să iasă din casă nevătămată și s-a ascuns în apropiere. Alte două persoane, un bărbat şi fiul său, au suferit arsuri la mâini şi au ajuns la spital, însă ulterior au fost externaţi. Cel mai probabil aceștia sunt soțul și fiul tinerei care se zbate acum între viață și moarte.

Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit la bradul de Crăciun, mai exact din cauza unui scurtcircuit la beculeţele ornamentale. Pompierii au reuşit să stingă incendiul abia la ora 02.00 noaptea.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel