Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă, mamă a trei copii, a jefuit bărbat de 99 de ani. I-a smuls ceasul de aur de pe braț, dar a fost prinsă
WhatsApp
Agenții poliției locale din Abbiategrasso au împiedicat, marți, o tentativă de jaf împotriva unui bărbat de 99 de ani. O româncă, mamă a trei copii, a fost arestată la domiciliu.
Italia. O româncă, mamă a trei copii, a jefuit bărbat de 99 de ani. I-a smuls ceasul de aur de pe braț, dar a fost prinsă

În jurul orei 10.30, o patrulă formată din doi agenți, care trecea prin Piazza Vittorio Veneto a observat comportamentul suspect al unei femei de naționalitate română. Printr-o înșelătorie, femeia a reușit să fure ceasul de aur marca Zenith de pe mâna unui bărbat, în vârstă de 99 de ani, care locuiește în Magenta.

Bărbatul a observat că a rămas fără ceas și a încercat să-o rețină pe femeia care a devenit violentă. Agenții au intervenit imediat, împiedicând jaful și au arestat-o pe infractoare. În același timp, patrula a alertat Centrul de operațiuni al comandamentului care a trimis la locul faptei și o ambulanță, deoarece victima a căzut și avea nevoie de tratament medical de urgență, scrie sempionenews.it.

În urma investigațiilor, polițiștii au constatat că femeia, cetățean român, are mai multe dosare penale pentru tâlhărie și furturi în provincia Milano și Bologna. Fiind mama a trei copii, toți minori, infractoarea a fost supusă arestului la domiciliu. Consilierul pentru Securitate Urbană din Abbiategrasso, Alberto Bernacchi a felicitat comanda Poliției Locale din Abbiategrasso pentru munca excelentă depusă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel