Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă de 17 ani a fost prinsă de poliție după ce a încercat să fure bunuri dintr-un supermarket în valoare de 350 de euro
WhatsApp
A fost identificat și reclamat un cetățean român în vârstă de 17 ani, domiciliat în Italia, cu antecedente penale după ce în urmă cu puțin timp a încercat să fure dintr-un magazin local.
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

În după-amiaza zilei de 19 aprilie s-a efectuat un control obișnuit al teritoriului. O patrulă a Poliției Locale aflată în tranzit în zona Pieței Castello, Italia a observat o fată care alerga spre centru urmărită de un angajat al supermarketului, conform presei locale.

Angajatul a explicat poliției că fata furase, iar astfel, operatorii Poliției Locale au pornit în urmărirea tinerei. Pentru a scăpa de poliție, românca a fost nevoită să abandoneze geanta mare pe care o purta, apoi a dispărut pe străzile din centrul istoric.

 

Minora furase bunuri în valoare de 350 de euro

 

În sacoșa pe care a lăsat-o în urmă, tânăra furase cu puțin timp înainte din interiorul supermarketului, diverse tipuri de bunuri, printre care alimente și produse de igienă personală. Bunurile furate au fost recuperate de agenții de poliție, iar angajatul supermarketului a estimat că aveau o valoare de aproximativ 350 de euro. Acestea au fost restituite administratorului supermarketului.

Poliția nu a reușit să prindă atunci românca, însă prin intermediul sistemelor de supraveghere video din interiorul supermarketului și a celor exterioare municipale din zonă, a fost verificată dinamica furtului iar fata urmărită a putut fi identificată la față.

 

La o lună distanță poliția a reușit să identifice hoața

 

În cadrul anchetei ulterioare, în după-amiaza zilei de ieri, aceiași operatori care au intervenit în trecut au recunoscut minora la față. Aceasta se afla în apropierea ieșirii din supermarket. Fata a fost oprită și identificată. Aceasta este de naționalitate română și este minoră, având 17 ani. Românca a fost denunțată în stare de libertate la Procuratura din Torino pentru infracțiunea de furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel