Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a sunat disperată la carabinieri, după ce soțul violent s-a întors acasă
WhatsApp
Un român, în vârstă de 34 de ani arestat de militarii la Peschiera pentru încălcarea ordinului de protecție a fostei soții. Judecătorul îi ordonase să nu se apropie de fosta sa parteneră și să nu se întoarcă în municipiul Garda.
Italia. O româncă a sunat disperată la carabinieri, după ce soțul violent s-a întors acasă

Bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să intre în casa fostei sale soții din Peschiera del Garda. Carabinierii l-au arestat pentru încălcarea ordinului de protecție. Bărbatul este un tânăr de 34 de ani, de origine română, în prezent fără adăpost în Italia. 

Fosta soție a bărbatului arestat fusese amenințată, în repetate rânduri, de acesta se temea că acesta ar putea intra în casă ca să-i facă face rău. Din acest motiv, a sunat la carabinieri și a cerut ajutor, scrie veronasera.it.

Soldații au ajuns repede la casa româncei, surprinzându-l pe fostul soț exact când încerca să intre în casă de pe terasă. Bărbatul a fost apoi arestat pentru încălcarea ordinului și ulterior judecat, în regim de urgență. Bărbatul a fost eliberat, dar i s-a interzis să se întoarcă pe teritoriul orașului Peschiera del Garda și cu interdicția de a se apropia de fosta soție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel