Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a stors 20.000 de euro de la italianul cu care a avut o relație: "Dă-mi 800 euro pe lună sau îi spun tot soției"
WhatsApp
O româncă a fost arestată în Italia, după ce l-a șantajat pe bărbatul cu care a avut o relație și a obținut peste 20.000 de euro. Italianul i-a plătit acesteia o sumă de bani lunar, până n-a mai avut de unde și a mers la poliție.  
Foto ILUSTRATIV

Presa din Peninsulă relatează cazul unui italian de 53 de ani din Verona, însurat și cu copii, care a plătit scump infidelitatea față de soția lui.  Peste 20.000 de euro a scos bărbatul din buzunar din 2018 și până acum pentru a cumpăra tăcere româncei cu care a avut o relație extraconjugală.

Amanta a fost reținută de polițiști joi, 22 octombrie, după ce italianul a refuzat să mai plătească alți bani, iar femeia a mers la el acasă pentru a-i spune tot soției, relatează publicația Verona Sera

Cum l-a șantajat românca pe italianul cu care a avut o relație

 

Femeia, în vârstă de 39 de ani, a avut o relație cu un italian în urmă cu doi ani. După ce povestea de dragoste s-a încheiat, românca s-a gândit că poate câștiga niște bani frumoși. Astfel, a început să-l amenințe pe bărbat că-i va spune tot soției, dacă nu-i va plăti, lunar, suma de 300 de euro.

Speriat că se va afla de aventura sa extraconjugală, italianul s-a conformat și începând cu luna septembrie 2018 i-a plătit amantei sale suma cerută. După câteva luni, românca a mărit brusc suma și i-a pretins acestuia suma de 800 de euro în fiecare lună în schimbul tăcerii sale. "Dacă nu-mi dai 800 de euro lunar, vin la tine acasă și îi spun tot soției", l-a amenințat românca.

Când bărbatul i-a spus româncei că nu mai are cum să-i plătească sumele cerute, femeia s-a decis să meargă acasă la acesta și să-i povestească soției sale toto. Ce nu știa însă, e că soția bărbatului aflase, în mod întâmplător, despre infidelitățile soțului ei, precum și despre banii plătiți.

Confruntare cu poliția, în loc de povești cu rivala în dragoste

 

Joi 22 octombrie, V.D.L. s-a prezentat la ușa familiei bărbatului. Când a văzut-o, italianul a sunat imediat la poliție. După ce au ascultat ce s-a întâmplat, carabinierii interveniți la fața locului reținut-o pe românca de 39 de ani și i-au pus sub sechestru două telefoane mobile pe care aceasta le deținea și în care se aflau dovezi concrete ale șantajului.

Totodată, agenții au găsit în locuința româncei suma de 6.000 de euro în numerar. Potrivit mărturiilor bărbatului, aceasta ar fi încasat peste 20.000 de euro de-a lungul celor 2 ani.

Românca se află acum în arest preventiv la domiciliu, în așteptarea procesului.

italian santajat romanca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel