Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a sedus un bătrân, apoi i-a furat portofelul. A fost prinsă când a și uitat ce făcuse
WhatsApp
În urmă cu zece ani, se apropiase de un bătrân și îi furase portofelul: credea că a scăpat cu bine și a trăit mereu cu inteligența ei, până ieri, când polițiștii de la Direcția de Poliție din Ancona i-au dat de urmă și au arestat-o .
FOTO ILUSTRATIV

Femeia a fost prinsă de poliție în fosta uzină abandonată Montedison. Protagonista episodului este de naționalitate româncă, responsabilă de un jaf agravat comis asupra unui bărbat în vârstă în vara anului 2012, în timp ce acesta se afla în metroul pietonal care duce spre plaja din Falconara Marittima, în apropierea gării.

 

Românca s-a folosit de aspectul ei pentru a-l distrage pe domn cât îi fura portofelul

 

Bătrânul fusese abordat rapid de femeia arătoasă care, cu maniere captivante, îl fermecase și, dintr-o singură mișcare rapidă, îi smulsese portofelul din buzunar, apoi fugise, dispărând în scurt timp. Nefericitul bătrânel, speriat și prosternat, a strigat din toate puterile sale după ajutor, dar în metrou nu mai era nimeni care să-l poată ajuta.

Datorită reconstituirii faptelor de către polițiștii feroviari, a fost posibilă identificarea hoaței care, la finalul procesului judiciar, fusese între timp condamnată definitiv de Curtea de Apel din Ancona la o pedeapsă definitivă de trei ani de închisoare.

Ieri, după mai multe căutări și ambuscade, polițiștii de la brigada mobilă din Ancona au dat de urma femeii în interiorul complexului abandonat ex-Montedison din Marina di Montemarciano. Românca a fost arestată și, după formalitățile de la sediul poliției din Ancona, a fost transferată la închisoarea pentru femei Villa Fastiggi din Pesaro.

 

Români prinși de carabinieri

 

În urmă cu aproximativ trei luni, șase persoane, trei bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 36 și 54 de ani, toți de naționalitate română, fuseseră prinși de carabinierii de la postul de poliție din Falconara, coordonați de locotenentul Michele Ognissanti.

Aceștia se ascundeau în interiorul unor spații create în ruinele impunătoarei clădiri a fostului Montedison, pe drumul național 16, între Marina di Montemarciano și Falconara. Românii fuseseră găsiți campând în interiorul unor spații scoase din ruinele clădirii, care era părăsită de zeci de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel