Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a scos cuțitul și a vrut să jefuiască un supermarket: Casiera a dezarmat-o folosind detergent
WhatsApp
O româncă, înarmată cu un cuțit, care a vrut să jefuiască un supermarket din Milano, a fost oprită de vânzătoare cu... detergent.

Un incident tensionat a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 15 februarie, la un supermarket din Milano, când o româncă în vârstă de 46 de ani a fost reținută de poliție pentru tentativă de jaf.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, evenimentul a avut loc puțin înainte de ora 17:30, când femeia, înarmată cu un cuțit de 20 de centimetri, a abordat casiera, amenințând-o pentru a obține bani. Cu toate acestea, angajata supermarketului a răspuns cu calm și ingeniozitate, reușind să se apere și să o dezarmeze pe tâlhară.

Folosind o sticlă de detergent pe care o avea la îndemână, angajat a acționat rapid și eficient, îndepărtând cuțitul din mâinile femeii și prevenind astfel un posibil atac sau o tragedie iminentă. Gestul său curajos și rapid a permis salvarea situației și protejarea celor prezenți în magazin.

Ulterior, poliția a intervenit și a reușit să o aresteze pe femeie, care a fost dusă la secția de poliție pentru investigații suplimentare. Incidentul a provocat un val de șoc și îngrijorare printre clienții și angajații supermarketului, dar promptitudinea și profesionalismul angajatului au evitat consecințe mai grave și au asigurat siguranța tuturor.

Polițiștii care au intervenit au arestat-o pe românca înarmată, potrivit Milano Today.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel